Obavijesti

Sport

Komentari 64

Daliću ostali samo Brekalo i Musa! Najefikasnijih 15 Hrvata u svijetu nisu u reprezentaciji

Daliću ostali samo Brekalo i Musa! Najefikasnijih 15 Hrvata u svijetu nisu u reprezentaciji
6

Kramarić ne trenira deset dana, Petković je navodno čak išao u Beograd kod nadriliječnice da se što prije zaliječi, Dalić još čeka i Ivanušeca...

VIDEO

Nedostaje nam špica, moramo naći napadača, Marko Livaja nam treba i želim vidjeti te mlade igrače, rekao je Zlatko Dalić prošli mjesec, kada su "vatreni" mirno osvojili šest bodova, a tjedan je dana puls reprezentacije osjećao Matija Frigan.

Ti mladi, Frigan i Beljo, prethodnih su mjeseci bili s A reprezentacijom kako bi osjetili atmosferu, ali ovaj put možda postanu i neophodni. 

Pokretanje videa...

Ćorluka i Mandžo, košarka 00:41

Marko Livaja napustio je reprezentaciju zauvijek, samo dan uoči okupljanja uoči mini-ciklusa u kojem je trebao biti prva špica. Mnogima neshvatljivo, neobjašnjivo i sigurno u nikad težem trenutku.

Hrvatska je u rujnu s 5-0 pobijedila Latviju i s 1-0 Armeniju, a od tih šest golova strijelac samo jednog bit će na raspolaganju i za Tursku i Wales! Bruno Petković i Andrej Kramarić zabili su po dva dana, Luka Ivanušec i Mario Pašalić po jedan gol.

Petković si je pogoršao ozljedu u derbiju s Hajdukom i prvotna procjena Dinamovih liječnika od tri tjedna stanke naznačila je da će propustiti ovo reprezentativno okupljanje. No, Dalić ga nije odmah otpisao nego ga je ostavio na popisu i želi ga vidjeti, porazgovarati s njim.

Procurila je i informacija da je Petković u želji da se što prije oporavi otišao do beogradske nadriliječnice Marijane Kovačević, omiljene destinacije sportaša, pa i onih najslavnijih poput Luke Modrića, Novaka Đokovića, Darija Srne... Nema potvrde je li to točno, ali nakon što je Luka Stojković obnovio ozljedu, iz Dinama su jasno poručili da svojim igračima neće dopuštati ni tolerirati liječenje i oporavke u privatnim aranžmanima, mimo kluba...

I Kramarić je ozlijeđen, ali je još na popisu, i njega Dalić želi pričekati koliko god može, iako Krama nije ni trenirao deset dana! A i Ivanušec je i dalje na popisu, iako je ozlijeđen i nije u nedjelju konkurirao za sastav Feyenoorda.

Utakmica četvrtfinala Europskog U21 prvesntva između Španjolske i Hrvatske

Dovela se tako hrvatska reprezentacija u situaciju da u napadačkoj liniji ostaje samo na rezervi Benfice Petru Musi te krilnom igraju Fiorentine Josipu Brekalu!

Musin je prosjek čak i dobar, gol svakih 126 minuta, i ušao je u sve četiri utakmice kvalifikacija za Euro 2024. (protiv Walesa 37 minuta, protiv Turske šest, Latvije 23 i Armenije šest) pa bi se mogao naći u prednosti. I postati neočekivani junak...

A ako se Petković, Ivanušec ili Kramarić čudesno ne oporave, ispast će da nitko od 15 Hrvata koji su zabili najviše golova u svim svjetskim natjecanjima ove sezone nije u reprezentaciji!

Primeira Liga - Benfica v Rio Ave

Mijo Caktaš je za Osijek zabio devet golova, Niko Janković za Rijeku osam, Bruno Petković za Dinamo i Franjo Ivanović za Rijeku po sedam, Luka Ivanušec za Feyenoord, Marko Dugandžić za saudijski Al-Tai, Tomislav Kiš za Zrinjski, Marco Pašalić za Rijeku, Andrej Kramarić za Hoffenheim i Fran Brodić za Varaždin po šest. S četiri gola za Benficu Musa je na diobi 15. mjesta.

Zlatko Dalić nikad se nije našao u ovakvoj situaciji, nikad se za važne utakmice, protiv uglednih suparnika, nije pripremao s toliko oslabljenom napadačkom linijom. Jer, ne zaboravite, nema ni Perišića. Aduti za rušenje Turaka ostali su Pašalić, Vlašić, Majer i Musa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu