To je to što me zanima!

Torcidin 'show' uoči derbija: Na Poljudu iznenadila hajdukovce, pucali topovski, gorjele baklje...

Derbi se igra u subotu s početkom u 19.05, Torcida se, bez najave i dogovora, pojavila na treningu Hajduka i pjesmom, bakljama i topovskim udarima još malo motivirala hajdukovce
Vidi originalni članak

Ne, još ne može na stadion gledati utakmice svog Hajduka, ali trening... Zašto ne? Točno 24 sata prije derbija Hajduka i Dinama pred praznim tribinama Torcida se, bez najave i dogovora, pojavila na Poljudu na treningu Hajduka i pjesmom, bakljama i topovskim udarima još malo motivirala hajdukovce. Ako je motivacija uopće potrebna...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HNS je u petak potvrdio da će publika od sljedećeg kola opet moći na stadion, doduše, samo 30 posto kapaciteta, pa će ovaj derbi proći u "tišini". Počinje u subotu u 19.05, a Hari Vukas, koji je u dosadašnja dva kao Hajdukov trener jedan izgubio, a drugi je bio prekinut, čeka "treću sreću".

OD PETOG KOLA HNS je potvrdio: Od 18. rujna navijači opet mogu na stadione

HARI VUKAS: 'Ne znam hoće li Dinamo sutra kalkulirati. Mi ćemo napadati'

- Ne gledam to tako, izgubio jednu, dvije, tri... Ovo je momčadski sport. Moja je obaveza kao trenera Hajduka da najbolje igramo i pobjeđujemo. Kako svaku utakmicu, tako i ovu. Sigurno da je derbi uvijek derbi, na žalost, ovaj put bez navijača, što nama, neću reći, otežava, ali znamo svi kako je kad su navijači na tribinama... Nije ugodno, ali spremit ćemo se da dobijemo utakmicu.

S druge strane dinamovci nisu tražili odgodu derbija iako ih nakon Hajduka čeka Ferencvaroš u trećem pretkolu Lige prvaka.

ZORAN UOČI POLJUDA Mamić: Nisam htio da se derbi odgodi. Znamo kvalitetu 'bilih'

- Nije bilo potrebe za odgodom derbija, četiri dana poslije nas čeka Ferencvaros, a možda će nam u kasnijoj fazi trebati neka odgoda, ali sad to nije bilo potrebno - rekao je Zoran Mamić.

- Svi su se sa reprezentativnih akcija vratili zdravi. Što se toga tiče, brojčano smo popunjeni jako dobro. Objektivno nismo imali nekog vremena za uigravanje. Posljednji reprezentativci vratili su se u četvrtak i imali smo jedan zajednički trening u petak. To je pred ovakve utakmice više trening emotivnog karaktera. Nije bilo velike mogućnosti za pripreme.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • whitewidow 12.09.2020.

    Vidi ljubomornih..... Tako TorcidA Voli... Ajmo HAJDUČE!! 1950.....patite umjetni prvaci mamićevi pioniri!

  • nori 🖖 12.09.2020.

    Jak im motiv 💥💣

  • 12.09.2020.

    Radni narod...kaj drugo reći...

Komentiraj...
Vidi sve komentare