Obavijesti

Sport

Komentari 59

Torcidin 'show' uoči derbija: Na Poljudu iznenadila hajdukovce, pucali topovski, gorjele baklje...

Torcidin 'show' uoči derbija: Na Poljudu iznenadila hajdukovce, pucali topovski, gorjele baklje...

Derbi se igra u subotu s početkom u 19.05, Torcida se, bez najave i dogovora, pojavila na treningu Hajduka i pjesmom, bakljama i topovskim udarima još malo motivirala hajdukovce

VIDEO

Ne, još ne može na stadion gledati utakmice svog Hajduka, ali trening... Zašto ne? Točno 24 sata prije derbija Hajduka i Dinama pred praznim tribinama Torcida se, bez najave i dogovora, pojavila na Poljudu na treningu Hajduka i pjesmom, bakljama i topovskim udarima još malo motivirala hajdukovce. Ako je motivacija uopće potrebna...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Torcida na treningu Hajduka 02:46

HNS je u petak potvrdio da će publika od sljedećeg kola opet moći na stadion, doduše, samo 30 posto kapaciteta, pa će ovaj derbi proći u "tišini". Počinje u subotu u 19.05, a Hari Vukas, koji je u dosadašnja dva kao Hajdukov trener jedan izgubio, a drugi je bio prekinut, čeka "treću sreću".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne gledam to tako, izgubio jednu, dvije, tri... Ovo je momčadski sport. Moja je obaveza kao trenera Hajduka da najbolje igramo i pobjeđujemo. Kako svaku utakmicu, tako i ovu. Sigurno da je derbi uvijek derbi, na žalost, ovaj put bez navijača, što nama, neću reći, otežava, ali znamo svi kako je kad su navijači na tribinama... Nije ugodno, ali spremit ćemo se da dobijemo utakmicu.

S druge strane dinamovci nisu tražili odgodu derbija iako ih nakon Hajduka čeka Ferencvaroš u trećem pretkolu Lige prvaka.

- Nije bilo potrebe za odgodom derbija, četiri dana poslije nas čeka Ferencvaros, a možda će nam u kasnijoj fazi trebati neka odgoda, ali sad to nije bilo potrebno - rekao je Zoran Mamić.

- Svi su se sa reprezentativnih akcija vratili zdravi. Što se toga tiče, brojčano smo popunjeni jako dobro. Objektivno nismo imali nekog vremena za uigravanje. Posljednji reprezentativci vratili su se u četvrtak i imali smo jedan zajednički trening u petak. To je pred ovakve utakmice više trening emotivnog karaktera. Nije bilo velike mogućnosti za pripreme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu