To je to što me zanima!

Trebate čudo protiv Barcelone? Zovite Alissona, on zna kako...

Gotovo svi u prvi plan nakon utakmice guraju strijelce, Belgijca Divocka Origija i Nizozemska Ginija Wijnalduma, ali briljirao je i Alisson. Kako je branio? Imao je pet velikih obrana
Vidi originalni članak

Trebate čudo? Ne, za to vam ne treba plavi duh iz svjetiljke, samo pozovite dečka iz Novog Hamburga. Radi se, dakako, o brazilskom reprezentativcu Alissonu Ramsesu Beckeru (26) kojem je za nogom, ili bolje rečeno rukavicom, pošlo nešto što nikom prije njega nije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Alisson je prošle sezone u dresu Rome već nadoknadio zaostatak od tri gola nakon prve utakmice u četvrtfinalu Lige prvaka. Izgubila je tada Roma 4-1, ali onda u čudesnoj rimskoj noći pregazila Španjolce s glatkih 3-0. Tko je obranama vadio Rimljane? Pa naravno, čovjek za čuda - Alisson.

NITKO KAO LIVERPOOL Istanbulsko čudo se ponovilo! Liverpool piše novu povijest

Oh, koliko je samo skeptika bilo kada je Liverpool ljetos iskrcao nešto više od 62 milijuna eura na brazilskog golmana. Ušao je Brazilac u red najskupljih golmana svih vremena, a Kloppu su mnogi koji ga danas hvale predbacivali veliku rastrošnost. I sad kad si izbacio Barcelonu jednim od najvećih preokreta svih vremena, tko te pita?

JE LI MOGUĆE?! Salahova majica i Valverde kao najveći luzer Barcine povijesti

Gotovo svi u prvi plan nakon utakmice guraju strijelce, Belgijca Divocka Origija i Nizozemska Ginija Wijnalduma, ali briljirao je i Alisson. Kako je branio? Imao je pet velikih obrana čime je svoj prosjek obrana u Ligi prvaka podigao na zavidnih 75,8%. Kao da se čovjek napali na Barcu, lani je protiv njih u dresu Rome imao 10 obrana u dvije utakmice.

Izludio je tada Lionela Messija i društvo, a povijest se ponovila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • KristijanCro 08.05.2019.

    Bio je fantastičan,opravdao je ovom utakmicom sva ulaganja

  • Serđo Ramoz 08.05.2019.

    Svaka čast Alisonu ali i ter Stegen je branio u obje tekme ko manijak

  • dex28 08.05.2019.

    Kakav alison livakovic je najbolji golman svijeta pitajte bijelicu😂😂😂😂😂 zasto o njemu nema clanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare