Obavijesti

Sport

Komentari 53

Salahova majica i Valverde kao najveći luzer Barcine povijesti

Salahova majica i Valverde kao najveći luzer Barcine povijesti

Mohamed Salah nosio je majicu s napisom " Never give up". Nikad se ne predaj. Kralj Mo s tom će majicom u Madrid na finale. A Valverde je jedini čovjek koji je dvaput u Ligi prvaka prokockao tri gola prednosti

VIDEO

Tko je veći trener: Ernesto Valverde ili Pep Guardiola? Koga bi radije da vodi tvoj klub?

U toj raspravi među Barceloninim navijačima još jučer Pep nije imao šanse. "Ma kakav Guardiola, taj potroši preko 100 milijuna eura samo na obranu pa ne može ni do finala Lige prvaka, i to s Bayernom i Manchester Cityjem. A prvak Njemačke s Bayernom bila bi i moja baba." Tako su se nekako redali argumetni. A onda - puf!

Pokretanje videa...

01:51

Valverdeova Barca i drugu je godinu za redom u Ligi prvaka ispala prokockavši prednost od tri gola s Nou Campa! Nestvarno je bilo onih 3-0 za Romu na Olimpicu prošle sezone (nakon 4-1 u Barceloni), možda još luđe zvuči ovih 4-0 za Liverpool. 

- Odigrali smo savršenu utakmicu, osim što nismo zabili gol. Ali Barcelona je kaznila naše pogreške - govorio je Jürgen Klopp nakon prvih 90 minuta.

Liverpool v Barcelona - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Anfield

Gledajući svih 180, bila bi velika nepravda da Liverpool nije prošao. Ovaj put Barca nije kaznila ništa, a opet je ušla s onom dozom opuštenosti, neki će reći podcjenjivanja. "Ma gdje će nas pobijediti s 3-0, i još bez Salaha i Firmina, s Origijem i Shaqirijem?! Moš' mislit" E, ovaj put se Barci nije tako otvorilo, ovaj put Virgil Van Dijk nije dao disati Leu, ovaj put i taj čarobnjak Messi stajao je iza crvenog bedema. Ma ovaj put čak je i Messijev slobodnjak s 20-25 metara završavao u živom zidu.

I baš kao prošle godine u Rimu, ovaj put Valverde je išao braniti prednost. Opet je popušio.

Kruna svega bio je tragikomičan četvrti gol, kada su Pique i društvo popušili školsku foru. Messi se u nevjerici hvatao za glavu, a nakon posljednjeg sučeva zvižduka, Klopp je najprije pohitao stisnuti ruku Valverdeu, pa otrčao do sudaca, a onda izgrlio sve svoje igrače. Milner je plakao, Wijnaldum skakao, a na terenu se pojavio i "kralj Mo". Mohamed Salah, u majici s napisom " Never give up". Nikad se ne predaj, ne odustaj.

Kralj Mo s tom će majicom u Madrid na finale. A luzer Valverde u Barceloninu povijest kao jedini čovjek koji je dvaput u Ligi prvaka prokockao tri gola prednosti.

Pep ili Valverde? Razmislite opet...

Pokretanje videa...

00:59
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba