To je to što me zanima!

Trener Danaca Solbakken: 'To mi je najmračniji dan u karijeri!' Navijači napravili sačekušu...

Trener Kopenhagena Stale Solbakken poslije meča preuzeo je odgovornost za neuspjeh. Nezadovoljni navijači ispred stadiona zahtijevali razgovore s nogometašima
Vidi originalni članak

Strateg Kopenhagena, Stale Solbakken, poslije poraza od Rijeke 0-1 i ispadanja iz Europske lige nije krio nezadovoljstvo. Alibi nije tražio ni u kome, svu krivicu svalio je na sebe. Kopenhagen je tako ove sezone ostao bez europskih natjecanja, nakon što je prošle sezone u istom natjecanju ispao u četvrtfinalu, golom u produžecima protiv Manchester Uniteda

POGLEDAJTE VIDEO: RIJEČANI SLAVE ULAZAK U EUROPA LIGU

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najmračniji dan u 11-12 godina koliko sam sveukupno u klubu - rekao je Solbakken pa svu odgovornost preuzeo na sebe:

- Preuzimam odgovornost na sebe, nismo tako htjeli igrati. Ovaj će nam poraz naštetiti i kratkoročno i dugoročno.

- Nakon pogotka postalo je turbulentno i nismo bili ni blizu nekoj šansi u prvom poluvremenu.  U drugom dijelu je bilo bolje i trebali smo postići gol. Držali smo visoki pritisak, ali nismo imali sreće s završnicom - zaključio je Solbakken.

Nakon utakmice grupa od 50-ak 'ultrasa' Kopenhagena čekala je svoje nogometaše ispred stadiona zahtijevajući neke odgovore. 

Rasmus Falk, nogometaš Kopenhagena koji je bio ozlijeđen i nije konkurirao za susret, otišao je nakon posljednjeg zvižduka ispred stadiona i dugo razgovarao s nezadovoljnim navijačima, koji su navodno tražili da više igrača izađe na razgovor.

KOMENTAR Svaka čast, Rijeko! Rožmanovi fajteri jači i od Kopenhagena i od grčeva: Krepat ma ne molat

Ståle Solbakken rekao je na konferenciji za novinare da nije imao problema s pojavljivanjem navijača izvan Parka nakon velikog razočaranja:

VIDEO: PRESIDENTE U ELEMENTU Pogledajte kako Mišković vodi feštu: Ma ovaj gušt vrijedi više od svih milijuna na svijetu!

- Razumijem ih i nemam s tim problem. To nam se već događalo ovdje, ali to nije ono na što sada moramo potrošiti najviše vremena, zaključio je Solbakken.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Ivan Spahić 02.10.2020.

    Danci su umišljeni kao Englezi.Kratko i jasno.....

  • 02.10.2020.

    Ne kuzim zasto senzacija. Ok Danci su bili izraziti favoriti, ali nije Rijeka bas amaterski klub. Senzacija bi bila da rijeka dobije Real Madrid a ne ovo. Da je dinamo kojim slucajem igrao protiv Kopenhagena bio bi to vjerojatno po kladionicama ravnopravni dvoboj ili bi Dinamo cak bio i favorit jerbo ima duplo skuplju ekipu. S druge strane ako Rijeka dobije u HNL-u taj isti Dinamo to se ne bi nazivalo senzacijom. U svakom slucaju svaka cast Rijeci.

  • DeGogi 02.10.2020.

    Kopen...ko? Oni se prave, kao da su Barcelona i ispali od NK Crikvenice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare