To je to što me zanima!

Tsitsipas prvi finalist Australian Opena, čeka Đokovića ili Paula

Grčkom je tenisaču ovo drugo finale na Grand Slam turniru. Prije dvije godine izgubio je u finalu Roland Garrosa od Đokovića, a za finale je savladao Rusa Karena Kačanova
Vidi originalni članak

Stefanos Tsitsipas (24) prvi je finalist Australian Opena nakon pobjede u polufinalu protiv Karena Hačanova (26). Grčki je tenisač bio bolji sa 7-6 (2), 6-4, 6-7 (6), 6-3, a u finalu će igrati protiv pobjednika polufinala između Novaka Đokovića i Tommyja Paula.

Za pobjedu mu je trebalo tri sata i 21 minutu, a propustio je i dvije meč lopte u trećem setu.

VIDEO: NEĆE DOĆI NA STADION Tata Đoković pokušao objasniti uzvik 'Živjela Rusija': Obitelj je preživjela užas rata, želimo mir POGLEDAJTE VIDEO Đokovićev otac povikao 'Živjela Rusija' kraj zastave s Putinom

Grčkom je tenisaču ovo drugo Grand Slam finale u karijeri nakon Roland Garrosa 2021. Tada je izgubio 3-2 u setovima od Đokovića, a srpski je tenisač sada u lovu na 10. titulu u Australiji i ukupno 22. trijumf na Grand Slam turnirima.

AUSTRALIAN OPEN Sabalenka i Ribakina za naslov

Tsitsipas je s pobjedom izborio i najbolji ranking karijere na ATP listi u karijeri. Ako Đoković izbori finale, idući ćemo tjedan sigurno imati promjenu na vrhu ljestvice.

Ozlijeđeni Carlos Alcaraz nije igrao u Australiji, a Tsitsipas i Đoković s pobjedom postaju najbolje rangirani tenisači na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mapet_sou 27.01.2023.

    Brate ovaj realno kao da je igrao turnir iz serije 250. Ni jednog ozbiljnog igrača iz top 10 nije dobio, tako da nije nikakvo mjerilo u kakvoj je formi..

  • VolbeatDbv 27.01.2023.

    Bit će mu ponovo isti rezultat u finalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare