To je to što me zanima!

Tužan oproštaj kapetana nakon osam godina: Bila je ovo moja posljednja utakmica za PSG...

Želim igrati još tri ili četiri godine i želim igrati za brazilsku reprezentaciju na SP-u 2022. u Kataru. Vratit ću se u Pariz u nekoj drugoj ulozi, rekao je PSG-ov kapetan Thiago Silva koji napušta PSG
Vidi originalni članak

Kapetan PSG-a Thiago Silva (35) osam godina je nosio dres francuskog kluba, ali ponovno je ostao bez toliko željenog trofeja Lige prvaka. 

PSG - BAYERN 0-1 Perišić i Bavarci na vrhu Europe! Coman i Neuer za 6. Ligu prvaka

 - Ovo mi je zadnja utakmica u dresu PSG-a i žao mi je zbog naših navijača. Želim igrati još tri ili četiri godine i želim igrati za brazilsku reprezentaciju na SP-u 2022. u Kataru. Vratit ću se u Pariz u nekoj drugoj ulozi - rekao je Silva.

 - Mislim da smo učinili sve što je bilo moguće da dobijemo utakmicu. Stvorili smo pet ili šest šansi, a oni dvije ili tri. No, oni su uspjeli postići gol. Teško je sada reći nešto pametno, ali treba istaknuti dobre stvari koje smo napravili ove sezone i atmosferu koju smo stvorili u momčadi - dodao je veznjak PSG-a Ander Herrera.

SRUŠENI SNOVI Njemu je bilo najteže: Neymar jecao u suzama nakon poraza

Brazilac Marquinhos, pak, sve je okrenuo na pozitivu.

 "Normalno je da smo razočarani jer kad ste u finalu, onda želite pobijediti. No s druge strane, svi smo ponosni na ovu momčad, na zajedništvo koje smo stvorili i sada se moramo fokusirati na novu sezonu i što možemo popraviti.

Trener Tomas Tuchel nije baš previše razočaran...

 - I prije utakmice vjerovao sam da će prvi gol odrediti pobjednika. Imali smo prilike, ali Bayern je prvi zatresao mrežu. Sreća ima veliku ulogu u nogometu i uvjeren sam da bi mi slavili sa 1-0 da smo prvi zabili. Ljudi očekuju da Neymar i Mbappe uvijek zabiju kada im se ukaže prilika, ali to je nemoguće. Neymar je igrao odlično na ovoj završnici u Lisabonu, a što se tiče Mbappea pravo je čudo da je uopće igrao s obzirom na nedavnu ozljedu - rekao je Nijemac.

NEZAUSTAVLJIVI SMO Pa mi smo majstori za Ligu prvaka! Perišić 11. Hrvat koji je osvojio klempavi trofej...

- Razočaran jesam, ali ne previše. Ponosan sam kako smo odigrali završnicu u Lisabonu, kako smo igrali u finalu. Igrači su ostavili srce na terenu, to je bitno. Pokazali smo da imamo sve što je potrebno da bi osvajali naslove.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ponos__domovine 24.08.2020.

    Davno je on igrao najbolje što zna

  • Hrvat u metropoli 24.08.2020.

    Stoperčina ipo. Kako je samo kvalitetno i iskustvo odigrao sinoć. Nije trebao otići. Mogao je još sigurno 2 vrhunske sezone odraditi u PSG-u. Jedan od najboljih stopera današnjice.

  • trpaj_sirotinju 24.08.2020.

    najtužnije od svega je što je sada pitanje hoće li moći prehraniti obitelj s obzirom da je baš zbog toga došao u psg...tragedija

Komentiraj...
Vidi sve komentare