To je to što me zanima!

U 'modroj' svlačionici - svrab: 'Zvali smo Andriju Štampara'

Dok se u Kijevu zagrebački dinamovci vesele zbog prolaska u osminu finala Lige prvaka mladih, u Zagrebu se pojavila zdravstvena panika. S međunarodnog turnira, omladinci su u Hrvatsku donijeli - svrab...
Vidi originalni članak

U našoj omladinskoj školi kod trojice igrača nakon jednog međunarodnog turnira pojavio se svrab. Isti dan kad smo otkrili da se radi o svrabu kontaktirali smo Zavod za epidemiologiju pri Andriji Štamparu, koji su odmah izašli na teren, rekao je Ivica Smodek, glavni liječnik zagrebačkog Dinama za Dnevnik.hr. 

NA KOGA U OSMINI FINALA? 'Modri' će na Valentinovo znati na koga će: Real, Juve, Inter?

Petković, Oršić, Livaković i ekipa nisu ugroženi, a epidemiolog je zaraženima dao terapiju koje će se morati držati. Korištenjem terapije, svrab će nestati nakon tjedan dana.

Svrab se prenosi dodirom, ručnicima, posteljinom, a još nije poznato kako su se i od koga zarazili mladi dinamovci.

Klupski liječnici upozorili su i trenere da informacije prenesu igračima, a ukoliko primijete simptome da se jave u ambulantu.

PRVO ZAHVALA NAVIJAČIMA Kijev se plavi! Dinamovci slave prolaz u 1/8 finala Lige prvaka

Dok je u Zagrebu panika zbog svraba, u Kijevu je slavlje zbog mirnijeg i sigurnijeg izvođenja jedanaesteraca  u susretu LP-a mladih. 'Modri' su bili bolji u raspucavanju 4-3 i prošli u osminu finala. Na Valentinovo će saznati svoga protivnika u nastavku natjecanja. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • papilon100 13.02.2020.

    Hajdukove skola kako oslabit protivnika nego slusam kaj klinci pricaju po purgeriji u tramvaju,vele ovak ej kompa znas da ce blitvarka duze bit nevina nego ajduk prvak,a drugi veli nemoj tak prvi prvak u slobodnoj hrvatskoj je bil Hajduk nato drugi prvi i zadnjih put,eto to Novosti Sa purgerskih ulica gdje vozi tramvaj o kojem u Splitu mogu samo sanjat

  • pinjokin_1 13.02.2020.

    gdje ste ga zvali, na onaj svijet?

  • 13.02.2020.

    Nazvati ih prljavim svinjama bi bila uvreda za svinje jer svinje su ocito puno cisce.Molim se da dobijete sidu takoder.Nogomet je uvijek bio sport za pedere.Hrpa muskadije koji zabijaju "loptice " u "gol" pa se onda poslje gola ljube i grle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare