To je to što me zanima!

UFC lezbijski par dobio dijete: Amanda Nunes postala majka

Najbolja borkinja svijeta odavno ne skriva svoju seksualnu orijentaciju, a nakon pet godina veze, 2018., zaručila se sa djevojkom, također UFC borkinjom, Ninom Ansaroff
Vidi originalni članak

UFC-ova dvostruka prvakinja, Amanda Nunes (32), pohvalila se prinovom u svojoj obitelji. Njena zaručnica, također uspješna UFC borkinja Nina Ansaroff, prošlog je četvrtka na svijet donijela njihovu kći, Reagan Ann Nunes. Nina je začela umjetnom oplodnjom, a biološki otac nije poznat.

POGLEDAJTE VIDEO: STIPE MIOČIĆ U POSJETI CRO COPU

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Amanda se time pohvalila putem svog Instagrama, postavivši zajedničku fotografiju nove obitelji, nastalu nedugo nakon što se Reagan Ann rodila.

VIDEO: ON JE RUSKI POPAJ Skoro je ostao bez ruku, ostavio se MMA i počeo snimati porniće

Neprikosnovenoj prvakinji UFC-a 'bantam' i perolake kategorije ide očito odlično na obiteljskom planu, kao i na poslovnom. Trenutno je u nizu od 11 pobjeda u organizaciji, a sve pobjede je ostvarila protiv odličnih borkinja poput Mishe Tate, Holly Holm, Valentine Ševčenko,  Raquel Pennington i ostalih.

SPEKTAKULARAN NOKAUT Adesanya je poslao Costu na spavanje, Blachowicz šampion!

Amandina sljedeća borba je ugovorena za 12. prosinac 2020. na UFC 256 priredbi gdje će braniti pojas u perolakoj kategoriji protiv odlične Megan Anderson. Ne sumnjamo kako će u slučaju pobjede istu posvetiti kćeri Reagan Ann.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 29.09.2020.

    Šta kad prekinu tu "vezu"?? Šta će biti sa djetetom? Ovo je užasno, tom dijetetu će tata biti ženskog roda. Još je gore ako biti obmanuto i ako će ga doma učiti da je normalno da je tata mama ili mama tata. Zamišljam njegov socijalni život kada krene u vrtić ili školu, to će biti totalno pogubljeno dijete obilježeno za sva vremena, sramota kako se ovakve stvari dopuštaju. Nikada ovakvim ljudima ne bi dozvolio da prtljaju sa djecom, ni muškima ni ženskima. Jadna djeca .užas.

  • 29.09.2020.

    Užas..ova Amanda je očigledno tata u vezi. Užas kamo ide ovaj svijet???

  • Captain Obvious 28.09.2020.

    Cura joj je dobila dijete sa nepoznatim likom i to putem epruete. Ona je u ovoj priči samo promatrač.

Komentiraj...
Vidi sve komentare