Obavijesti

Sport

Komentari 21

Skoro je ostao bez ruku, ostavio se MMA i počeo snimati porniće

Skoro je ostao bez ruku, ostavio se MMA i počeo snimati porniće
11

Kirila Terešina prozvali su ruskim Popajem zbog ogromnih bicepsa do kojih je došao ubrizgavanjem jeftinog vazelina. Okušao se i u MMA-u i propisno se obrukao. Ali novca mu ne nedostaje

VIDEO

Kako daleko može ići želja za slavom najbolje pokazuje slučaj propaloga ruskog borca Kirila Terešina (24), koji je šokirao svjetsku javnost golemim bicepsima.

Terešin je, naime, ruke napunio nekakvom nedopuštenom supstancom. Pisalo se da se radi o sintolu, ali ispostavilo se da se radi o jeftinom vazelinu. Otkrio je to plastični kirurg Dimitri Meljnikov.

POGLEDAJTE VIDEO: Ruski Popaj

Pokretanje videa...

Ruski Popaj Kiril Terešin 01:34

Zbog svega je morao na operaciju jer mu je prijetila amputacija ruke, a video operacije procurio je na bespuća interneta.

- Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni. Kiril je nakon operacije imao snažnu temperaturu.

Liječnici su ga upozoravali na štetnost takvih supstanci. Prijetila mu je amputacija ruku, čak i smrt. Ali imao je sreće. Štetne tvari nisu mu se proširile po cijelom tijelu.

- Moglo mu je sve "otići na bubrege". Mislim da Kiril uopće nije svjestan posljedica onoga što je napravio - rekao je Meljnikov koji je dva sata operirao nesretnog Kirila.

U Rusiji se često pribjegava jeftinoj plastičnoj kirurgiji.

- To nije baš rijedak slučaj. U cijeloj državi žene često ubrizgavaju te jeftine silikone. Izbjegavaju skupe plastične operacije, a onda kasnije dolaze nama i vade ih. Često se jeftini silikoni stavljaju u grudi, stražnjicu i ostale dijelove tijela i to je izuzetno opasno i traumatično. Na kraju ostanu veliki ožiljci, a sve može rezultirati smrću...

"Ruki Bazuki", kako sam sebe naziva, nedavno je iznenadio svijet i odlučio ući u MMA. Glatko je izgubio od Vasilija Kamotskoga i Olega Mongola, koji je dvostruko stariji od njega. Izdržao je svega tri minute. Morao je predati meč zbog velikog umora...

Nije ni čudo da nije mogao previše izdržati jer su mu ruke bile pune sintola, ili u prijevodu, injekcija za povećanje mišića. Zbog ogromnih napumpanih ruku prozvali su ga ruskim Popajem, ali sve mu je došlo na naplatu.

Ostavila ga je zaručnica Olesja Malibu (30) koja ga je i nagovorila na sve te plastične operacije, ali našao je drugu. Spetljao se s porno zvijezdom Candy Katty i ušao u svijet kućnih uradaka.

Na Instagramu ga prate stotine tisuća, bicepsi su i dalje barem vizualno postojani, novca ima napretek. Pitanje je samo - dokad?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve