Obavijesti

Sport

Komentari 28

Adesanya je poslao Costu na spavanje, Blachowicz šampion!

Adesanya je poslao Costu na spavanje, Blachowicz šampion!

U okršaju neporaženih UFC-ovih boraca Adesanya je potvrdio da je neprikosnoveni vladar srednje kategorije. Srušio je Costu i lako obranio pojas, a idućega želi Jareda Canonniera

VIDEO

Veliki UFC-ov lajavac Israel Adesanya (31) došao je u noći na nedjelju po hrvatskom vremenu do jubilarne 20. pobjede u profesionalnoj MMA karijeri u isto toliko mečeva.

Nigerijsko-novozelandski borac na UFC-u 253 u Abu Dhabiju je obranio naslov prvaka u srednjoj kategoriji protiv Brazilca Paula Coste (29) nakon jedne minute u drugoj rundi.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening UFC zvijezda

Pokretanje videa...

05:27

Costi je, pak, ovo bio prvi poraz u karijeri do kojega je došao prilično nonšalantnim pristupom u oktogonu, uz provokacije prema protivniku. Adesanya ga je oborio lijevim krošeom iza lijevog uha, a onda ga dovršio serijom udaraca na tlu.

Raspoloženi Israel izvodio je predstave po ringu i odmah sa šefom najveće svjetske MMA organizacije Danom Whiteom počeo pregovarati o boljoj zaradi u postocima za iduće mečeve.

- Očito ste svi zaboravili, mislili ste da sam dosadan zbog onoga što se dogodilo zadnji put. Ali morao sam vas sve natjerati da zapamtite - rekao je Adesanya nakon pobjede pa prozvao idućeg protivnika.

(SP)AUSTRALIA-MELBOURNE-UFC234-BANTAMWEIGHT

Trebao bi to biti Amerikanac Jared Cannonier (36) koji ima tri pobjede zaredom (Branch, Silva, Hermansson) i prije eventualnog napada na titulu čeka ga bivši prvak Robert Whittaker (29).

- On je sjajan tip i volim njegovu energiju. Već sam mu poslao poruku: "Uništi Roberta Whittakera i ti si sljedeći". Pobijedi li ga i dominira u tom meču, želim njega za idućeg protivnika - rekao je Adesanya.

Blachowicz uzeo pojas i prozvao Jonesa

Poljak Jan Blachowicz (37) u doglavnoj borbi večeri na sličan je način došao do pobjede protiv Amerikanca Dominicka Reyesa (30) i osvojio upražnjeni naslov u poluteškoj kategoriji.

UFC Fight Night in London

Poljaci su tako postali peti narod koji je u ovoj organizaciji dao više od jednog prvaka. Ranije je to u ženskoj slamka kategoriji napravila Joanna Jedrzejczyk (33).

- Na pameti mi je samo jedno ime. Jone Jonesu, gdje si? Nemoj biti tip koji odustaje. Mi to ovako radimo u Poljskoj. Ja sam tu i čekam te - rekao je Blachowicz nakon pobjede i otkrio kako će uskoro dobiti dijete.

Idući bi mu protivnik mogao biti pobjednik brazilskog okršaja između Thiaga Santosa (36) i Gloveta Teixeire (40), koji se bore 7. studenog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja