Sport

Komentari 46

UFC lezbijski par dobio dijete: Amanda Nunes postala majka

UFC lezbijski par dobio dijete: Amanda Nunes postala majka

Najbolja borkinja svijeta odavno ne skriva svoju seksualnu orijentaciju, a nakon pet godina veze, 2018., zaručila se sa djevojkom, također UFC borkinjom, Ninom Ansaroff

UFC-ova dvostruka prvakinja, Amanda Nunes (32), pohvalila se prinovom u svojoj obitelji. Njena zaručnica, također uspješna UFC borkinja Nina Ansaroff, prošlog je četvrtka na svijet donijela njihovu kći, Reagan Ann Nunes. Nina je začela umjetnom oplodnjom, a biološki otac nije poznat.

POGLEDAJTE VIDEO: STIPE MIOČIĆ U POSJETI CRO COPU

Amanda se time pohvalila putem svog Instagrama, postavivši zajedničku fotografiju nove obitelji, nastalu nedugo nakon što se Reagan Ann rodila.

Neprikosnovenoj prvakinji UFC-a 'bantam' i perolake kategorije ide očito odlično na obiteljskom planu, kao i na poslovnom. Trenutno je u nizu od 11 pobjeda u organizaciji, a sve pobjede je ostvarila protiv odličnih borkinja poput Mishe Tate, Holly Holm, Valentine Ševčenko,  Raquel Pennington i ostalih.

Amandina sljedeća borba je ugovorena za 12. prosinac 2020. na UFC 256 priredbi gdje će braniti pojas u perolakoj kategoriji protiv odlične Megan Anderson. Ne sumnjamo kako će u slučaju pobjede istu posvetiti kćeri Reagan Ann.

Najčitaniji članci