To je to što me zanima!

Ukrajinka se stalno žalila na ozljede pa pobijedila Vekić: Hrvatica joj odbila pružiti ruku!

Lesja Curenko tijekom gotovo cijelog meča žalila se na ozljede i grčeve kada bi izgubila poen, no nedugo nakon toga igrala bi kao da se apsolutno ništa nije dogodilo. To je očito isprovociralo Donnu
Vidi originalni članak

Donna Vekić je prije pet dana osvojila Monterrey i došla do prvog trofeja nakon godinu dana suše, ukupno četvrtog u karijeri. Igrala je ponajbolji tenis karijere, s pravom se nadala velikom rezultatu na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu, no nažalost, ispala je već u drugom kolu. 

Ukrajinska kvalifikantica Lesja Curenko, 95. tenisačica svijeta, slavila je nakon dva sata igre rezultatom 2-6, 6-2, 6-2. Dok je Ukrajinka slavila pobjedu, ljutita Donna odjurila je do svoje klupe kako bi spremila stvari u torbu. Tsurenko je došla do mreže, s namjerom da se rukuje s hrvatskom tenisačicom, no Vekić ju je ignorirala, što je publika popratila zvižducima.

Definitivno nisu fair-play maniri koje bismo htjeli gledati u sportu, no Donna je bila isprovocirana ponašanjem ukrajinske tenisačice. Ona se, naime, tijekom gotovo cijelog meča žalila se na ozljede i grčeve kada bi izgubila poen, no nedugo nakon toga igrala bi kao da se apsolutno ništa nije dogodilo. Letjela bi terenom i zabijala winnere, puna snage. Očito pomno smišljeno kako bi protivnicu izbacila iz ritma. I uspjelo joj je.

To je očito isprovociralo hrvatsku tenisačicu. Kako god, to nikako ne opravdava njezinu reakciju na kraju meča, ali ni ponašanje Curenko nije bilo za pohvalu.

Video pogledajte OVDJE 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Šipumiloma 11.03.2023.

    Već mi je tih Ukrajinaca dovoljno ... da su nama pomagali kao mi njima rat bi bio gotov 1992. . Nismo mi njima ništa dužni kako to prikazuje AP a ako se nesportski ponašaju nema ruke! Quid pro Quo!

  • daleko najjaci 11.03.2023.

    Idu li nam sankcije poslije ovog? :))

  • ChandlerBing4 11.03.2023.

    Isto bi napravio, igra poene koda joj nista nije cijeli mec, a stalno se nesto grci nakon, to nije fair play, ne mozes igrati tako ako te nesto muci. i sta god tko rekao to utjece na protivnika. Samo cekam nekog da to i Djokovicu napravi, ali izgleda da u muskom tenisu nitko nema m*** za razliku od Donne koja je evo to napravila iako se radi o Ukrajinki i znala je da ovo mogu i na drugaciji nacin mediji protumaciti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare