Sport

Komentari 57

Ukrajinka se stalno žalila na ozljede pa pobijedila Vekić: Hrvatica joj odbila pružiti ruku!

Ukrajinka se stalno žalila na ozljede pa pobijedila Vekić: Hrvatica joj odbila pružiti ruku!

Lesja Curenko tijekom gotovo cijelog meča žalila se na ozljede i grčeve kada bi izgubila poen, no nedugo nakon toga igrala bi kao da se apsolutno ništa nije dogodilo. To je očito isprovociralo Donnu

Donna Vekić je prije pet dana osvojila Monterrey i došla do prvog trofeja nakon godinu dana suše, ukupno četvrtog u karijeri. Igrala je ponajbolji tenis karijere, s pravom se nadala velikom rezultatu na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu, no nažalost, ispala je već u drugom kolu. 

Ukrajinska kvalifikantica Lesja Curenko, 95. tenisačica svijeta, slavila je nakon dva sata igre rezultatom 2-6, 6-2, 6-2. Dok je Ukrajinka slavila pobjedu, ljutita Donna odjurila je do svoje klupe kako bi spremila stvari u torbu. Tsurenko je došla do mreže, s namjerom da se rukuje s hrvatskom tenisačicom, no Vekić ju je ignorirala, što je publika popratila zvižducima.

Australian Open

Definitivno nisu fair-play maniri koje bismo htjeli gledati u sportu, no Donna je bila isprovocirana ponašanjem ukrajinske tenisačice. Ona se, naime, tijekom gotovo cijelog meča žalila se na ozljede i grčeve kada bi izgubila poen, no nedugo nakon toga igrala bi kao da se apsolutno ništa nije dogodilo. Letjela bi terenom i zabijala winnere, puna snage. Očito pomno smišljeno kako bi protivnicu izbacila iz ritma. I uspjelo joj je.

Australian Open

To je očito isprovociralo hrvatsku tenisačicu. Kako god, to nikako ne opravdava njezinu reakciju na kraju meča, ali ni ponašanje Curenko nije bilo za pohvalu.

Video pogledajte OVDJE 

Najčitaniji članci