To je to što me zanima!

Uvedi Firmina da spasi stvar: Liverpool u 91. zabio za finale

Liverpool je u 74. minuti mogao do nove prednosti, no Divock Origi je promašio nemoguće. Kada se već činilo kako ćemo gledati produžetke, Liverpool je stigao do pobjede, a junak je bio Firmino koji je ušao u igru samo pet minuta ranije
Vidi originalni članak

U finalu Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva u Dohi 21. prosinca igrat će europski prvak Liverpool i južnoamerički prvak Flamengo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Liverpool je u polufinalnom ogledu teškom mukom golom u sudačkoj nadoknadi pobijedio sjevernoameričkog prvaka Monterreya s 2-1, dok je Flamengo još u utorak svladao azijskog prvaka Al Hilal s 3-1.

"Redsi" su daleko teže nego što se očekivalo porazili "Rayadose", a pitanje pobjednika odlučio gol Roberta Firmina u prvoj minuti sudačke nadoknade. Meksički sastav se predstavio u dobrom svijetlu, ali ipak nije izdržao.

ZABORAVIO SE Klopp je naučio lekciju: Nemaš akreditaciju? Nema doručka!

Europski prvak je poveo u 12. minuti golom Nabyja Keite nakon sjajnog proigravanja Mohameda Salaha, no samo dvije minute kasnije Monterrey je izjednačio preko Rogelija Funesa Morija. Pucao je Jesus Gallardo, Alison Becker je obranio, a Munes pospremio odbijanac.

PREOKRET BRAZILACA Flamengo prvi finalist klupskog SP-a, sada se čeka Liverpool

Liverpool je u 74. minuti mogao do nove prednosti, no Divock Origi je promašio nemoguće. Kada se već činilo kako ćemo gledati produžetke, Liverpool je stigao do pobjede, a junak je bio Firmino koji je ušao u igru samo pet minuta ranije. Alexander Arnold je asistirao brazilskom napadaču koji je zabio za pobjedu engleskog sastava. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio zbog ozljede.

Za Liverpool će to biti drugo finale nakon što je 2005. izgubio od brazilskog Sao Paula, dok je Flamengo prvi put izborio finale. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zabava 18.12.2019.

    svake godine lpool je podcjenjen i svake godine nisu ni među top 3 favorita za finale a kamoli ne titulu u ligi prvaka dok se s druge strane spominju city koji ne može dalje od četvrtine pa psg koji ne može u četvrtinu mada mislim da ove godine mogu u polufinale i naravno barcelona velika barcelona koja je zadnjih godina ispadala od atletica 2016 pa od juventusa 2017 pa od rome kad su prvu utakmicu pobjedili 4 1 i na kraju kao šlag na tortu 4 0 poraz na anfieldu.....Liverpool ove godine osvaja sto posto premiership i osvojit će ovo klupsko svjetsko i na kraju sudjelovati u polufinalu lige prvaka zato jer ih je klopp pretvorio u jednu pravu sinkroniziranu harmoniju u kojoj nema tzv zvjezda koje su došle uz astronomske odštete...to su igrači kao mane salah firmino robertson trent i van dijk koji su pod kloppom postali veliki igrači i naravno dobri ljudi a klopp nije ngometni fanatik nego zaljubljenik koji gušta u ovoj igri i koji pokazuje svake godine kako se od običnih igrača i prosječnih ekipa može stvoriti jedno čudo

  • 18.12.2019.

    Još jedna Liverpoolova pobjeda u 90. minuti,s kim onda sutra igraju?? Što se tiče Baloga,ne mogu se oteti dojmu da me,što se tiče emocija,podsjeća na one arapske komentatore....

  • Miso postolar 18.12.2019.

    Komentatori na SportKlubu su majka Marija Bogorodica u odnosu na ove sa HRTa

Komentiraj...
Vidi sve komentare