To je to što me zanima!

Varao je curu s prijateljicom, PSG ga potjerao iz kluba...

Jesé Rodriguez našao se u središtu seks skandala zbog čega mu je francuski prvak raskinuo ugovor pola godine prije isteka. Za Parižane je odigrao samo 18 utakmica
Vidi originalni članak

Aktualni francuski prvak PSG raskinuo je suradnju s Jeséom Rodriguezom (27) nakon što se Španjolac našao u središtu seks skandala. Naime, bivši nogometaš Reala varao je djevojku s njezinom prijateljicom manekenkom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje u svlačionici Parižana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je Jesé prekršio zakone o socijalnoj distanci na privatnoj zabavi na Gran Canariji, a nakon što je u javnost isplivala priča o nevjernosti djevojci Aurah Ruiz, šefovi PSG-a odlučili su raskinuti ugovor s nestašnim Španjolcem.

NI CHELSEA, NI UNITED, NI REDSI Stoke doveo Jesea pa postao klub s najviše osvajača LP-a!

Jesé Rodriguez stigao je u PSG iz madridskog Reala u ljeto 2016. za 25 milijuna kao veliko pojačanje za Parižane, ali nikad nije opravdao uloženo pa je tako pokušao 'oživjeti' karijeru posudbama u Las Palmasu, Stoke Cityju, Real Betisu i Sportingu, ali nigdje našao 'svoje mjesto pod suncem'.

Za pariški klub odigrao je samo 18 utakmica i pritom zabio dva gola, katastrofična statistika za igrača koji godišnje zaradi 3,5 milijuna eura, stoga odluka uprave Parisa ne začuđuje nimalo, čudno je samo kako mu nisu prije dali 'pedalu'.

JESéOVA BIVŠA POBJESNILA Zaboravio na bolesnog sinčića? 'Ti troši lovu dok on jedva diše'

Rodriguezov život je poput realityja sapunice. S djevojkom Aurah Ruiz, majkom njegova sina, 2018. prekinuo je preko objave na Twitteru. Ona je prethodno javno kritizirala njegovo ponašanje i nebrigu o sinu u prijenosu uživo na Instagramu.

Aurah Ruiz kasnije je završila u španjolskom reality showu sličnom Big Brotheru, u kojem se natječu poznate osobe. Rodriguez je tada potrošio 5.000 eura na SMS poruke kojima je glasao da njegova bivša ispadne iz showa.

BIVŠI REALOVAC Bacaj pare: 'Stukao' pet tisuća eura da izbaci bivšu iz realityja

U međuvremenu su se Ruiz i Rodriguez pomirili, ali njihova veza ponovno je na ledu. Rocio Amar, prijateljica Aurah Ruiz, objavila je snimke u kojima tvrdi da je Rodriguez s njom prevario Aurah.
.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Space Burek 07.12.2020.

    Eto jos jednog primjera u kojem se panj naglo obogati. Bas me zanima tko ce ga sada uzeti... a koliko sam vidio to dijete koje ima je bilo tesko bolesno a on ga nije zelio ni vidjet.

  • KimboSlice 07.12.2020.

    Eto ti prijateljstva i “ljubavi”.Velike prijateljice a ova jedva čekala da uskoči.Inače da nije nogometaš ne bi se ni okrenula za njim

  • Dr.Gonzo. 07.12.2020.

    Auuu pa ovu bi roko pred zenom i djecom, dok djeca mole tata nemoj ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare