To je to što me zanima!

Varaždin - Rudeš 1-0: Mitrovski slomio otpor fenjeraša HNL-a

Varaždin se s punim plijenom približio sredini poretka s 25 bodova, ali ostat će na osmom mjestu i nakon 22. kola HNL-a s bodom zaostatka za Slaven Belupom, dok Rudeš i dalje čeka prvu pobjedu u sezoni
Vidi originalni članak

Varaždin je u prvoj utakmici 22. kola HNL-a minimalnom razlikom pobijedio Rudeš (1-0) na stadionu Varteks. Jedini gol na utakmici zabio je Dimitar Mitrovski u 67. minuti.

Statistika Varaždin - Rudeš

Domaćin je dominirao na utakmici s devet udaraca (naspram četiri Rudeša), iako je Varaždin u prvom poluvremenu znatno teže dolazio blizu mreže Mateja Markovića.

VRAĆA SE U GORICU Sopić: Nekad radite kao crnac i nemate uspjeha, a nekad kao šalabajzer pa imate uspjeha... TALIJAN PREUZEO ISTRU Tramezzani: Pratio sam Hajduk i HNL nakon odlaska, obitelj i ja lijepo smo se snašli u Hrvatskoj

U siromašnoj nogometnoj predstavi Varaždinci su do pobjedničkog gola stigli sredinom drugog dijela kada je Postonjski proigrao Vukčevića na desnom krilu, uslijedio je dobar ubačaj kojega je Mitrovski glavom sa sedam-osam metara proslijedio u mrežu.

Varaždin je ostao osmi na ljestvici, ali sada ima 25 bodova, jedan manje od sedmog Slavena Belupa, a sedam više od devete Istre 1961, dok je Rudeš i dalje na dnu sa samo četiri boda.

Rudeš sve bliže crnom rekordu

Rudešani su sve bliže rušenju vlastitog negativnog rekorda u HNL-u starog šest godina kada su bili bez pobjede u prva 23 kola sezone, ovo im je bila 22. utakmica bez pobjede. Također, nastavila se i serija utakmica Rudeša u kojima je gubio kad god bi primio pogodak. Sva je četiri dosadašnja boda osvojio odigravši 0-0.

Varaždin se s punim plijenom približio sredini poretka s 25 bodova, ali ostat će na osmom mjestu i nakon 22. kola HNL-a s bodom zaostatka za Slaven Belupom, koji u nedjelju (15 sati) gostuje kod Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Jaime09826 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • Palmanova 09.02.2024.

    Gleda netko Cadiz-Betis?zeleni igraju 3 put brze nego mi,lopta im samo leti tocno od noge do noge.kod nas se pak moze popit kava dok ne doda suigracu.bice bolno u cetvrtak.mi cemo izgledat kao Rudes u Hnl xaxa

Komentiraj...
Vidi sve komentare