To je to što me zanima!

Veliki mural na košarkaškom terenu: Kobe, Gianna, za vas!

Mnogi sportaši, gradovi, navijači i drugi koji su obožavali Kobea odaju mu počast od trenutka kada se saznalo za stravičan događaj, a jedan sjajan mural napravili su i Filipinci l posvećen Kobeu i njegovoj kćeri
Vidi originalni članak

Kobe Bryant (41) i njegova kćer Gianna (13) ražalostili su cijeli svijet svojom neočekivanom smrću. Naime, u nedjelju ujutro su s još sedam suputnika putovali na košarkaški turnir za djevojčice na kojem je Gianna trebala nastupati,a  Kobe biti počasni gost. Nažalost, prije nego li su stigli na turnir, poginuli su u helikopterskoj nesreći kao i ostali putnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi sportaši, gradovi, navijači i drugi koji su obožavali Kobea odaju mu počast od trenutka kada se saznalo za taj stravičan događaj, a jedan sjajan mural napravili su i Filipinci. Naime, na poznatom terenu u Taguigu umjetnici su pretvorili teren u veliki mural posvećen Kobeu i njegovoj kćeri. 

PRIČA O KOŠARKAŠKOM BOŽANSTVU Ovako se Kobe bio oprostio od navijača: 'Pet sekundi do kraja'

Dodajmo i kako su se vjerni Mambini obožavatelji okupili na mjestu nesreće i pred Staples Centrom u kojemu je igrao samo nekoliko trenutaka nakon što se tužna vijest proširila medijima.

Zbog guste magle u planinama i loše vidljivosti helikopter se srušio pri brzini od oko 300 km/h. Među žrtvama pada aviona još je dio druge obitelji, bejzbolski trener sveučilišta u okrugu Orange John Altobelli (56), njegova supruga Keri i kći Alyssa, koja je trebala zaigrati na turniru kao i Kobejeva kći, potvrdio je Johnov brat za CNN. Bile su suigračice u akademiji Mamba.

NA MEJAŠIMA Misa za Kobeja u Splitu: Nakon mise šutirat će na koš 24 puta

Poginula je i košarkaška trenerica Christina Mauser koja je radila u jednoj privatnoj osnovnoj školi u okrugu Orange, mlada košarkašica Payton i njena majka Sarah Chester, kao i pilot Ara Zobayan.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Big_Daddy 👊😎 01.02.2020.

    Malo mi je preglupo da su takav mural naslikali na terenu. Sa vremenom če se izlizati. Bollje bi bilo da su ga naslikali na nekom zidu..........

  • 28.01.2020.

    Meni taj lik niš ne znači. Njegovom smrću moj život nije ni gori ni bolji. Jedino kaj sam naučio jiz njegove smrti e to da ne treba biti snobovsko smeće i vozikati se helikopterom po cijele dane.

  • blokirani_lovac 28.01.2020.

    Slika je srceparajuća al sad se vec uveliko preteruje.... USA jos da promeni ime u Kobe....

Komentiraj...
Vidi sve komentare