Sport

Komentari 11

Veliki mural na košarkaškom terenu: Kobe, Gianna, za vas!

Veliki mural na košarkaškom terenu: Kobe, Gianna, za vas!

Mnogi sportaši, gradovi, navijači i drugi koji su obožavali Kobea odaju mu počast od trenutka kada se saznalo za stravičan događaj, a jedan sjajan mural napravili su i Filipinci l posvećen Kobeu i njegovoj kćeri

Kobe Bryant (41) i njegova kćer Gianna (13) ražalostili su cijeli svijet svojom neočekivanom smrću. Naime, u nedjelju ujutro su s još sedam suputnika putovali na košarkaški turnir za djevojčice na kojem je Gianna trebala nastupati,a  Kobe biti počasni gost. Nažalost, prije nego li su stigli na turnir, poginuli su u helikopterskoj nesreći kao i ostali putnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi sportaši, gradovi, navijači i drugi koji su obožavali Kobea odaju mu počast od trenutka kada se saznalo za taj stravičan događaj, a jedan sjajan mural napravili su i Filipinci. Naime, na poznatom terenu u Taguigu umjetnici su pretvorili teren u veliki mural posvećen Kobeu i njegovoj kćeri. 

Dodajmo i kako su se vjerni Mambini obožavatelji okupili na mjestu nesreće i pred Staples Centrom u kojemu je igrao samo nekoliko trenutaka nakon što se tužna vijest proširila medijima.

Zbog guste magle u planinama i loše vidljivosti helikopter se srušio pri brzini od oko 300 km/h. Među žrtvama pada aviona još je dio druge obitelji, bejzbolski trener sveučilišta u okrugu Orange John Altobelli (56), njegova supruga Keri i kći Alyssa, koja je trebala zaigrati na turniru kao i Kobejeva kći, potvrdio je Johnov brat za CNN. Bile su suigračice u akademiji Mamba.

Poginula je i košarkaška trenerica Christina Mauser koja je radila u jednoj privatnoj osnovnoj školi u okrugu Orange, mlada košarkašica Payton i njena majka Sarah Chester, kao i pilot Ara Zobayan.

 

 

Najčitaniji članci