To je to što me zanima!

Dalić krpa obranu: Aktivirao pretpoziv za Duju Ćaletu Cara

Dalić gotovo sigurno neće moći računati na Josipa Juranovića kojeg čeka još barem desetak dana stanke, a ozlijeđivali su se Gvardiol, Vida, Uremović... Puno je problema za Dalića
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić aktivirao je pretpoziv i pozvao Duju Ćaletu Cara za nadolazeću reprezentativnu akciju protiv Cipra 8. listopada u Larnaci te Slovačke u Osijeku tri dana kasnije.

HNS nije obavijestio umjesto koga je izbornik pozvao braniča Marseillea, no puno je problema s braničima bilo od zadnje reprezentativne akcije. 

Za početak, Domagoj Vida koji je ozlijedio stopalo nekoliko dana nakon zadnje reprezentativne akcije u dvoboju turske lige između Bešiktaša i Malatyaspora. Procjena je bila oko tri tjedna pauze, koliko je upravo i prošlo, a nije putovao u Amsterdam na utakmicu Lige prvaka protiv Ajaxa u utorak.

OZLJEDE POHARALE OBRANU Novi problemi za Dalića: Nakon Gvardiola, ozlijedio se Juranović IZBORNIK U ROVINJU Dalić: Postavite na klupu Barce hrvatskog trenera i bit će prvaci POGLEDAJTE VIDEO Konačno Kramarić! Zabio prvi u sezoni, a onda stigao udarac za Dalića: Ozlijedio se Gvardiol

Također, Dalić gotovo sigurno neće moći računati na Josipa Juranovića kojeg čeka još barem desetak dana stanke, a proteklog vikenda ozlijedio se i Joško Gvardiol, pa i oko njegovog stanja stoje upitnici. Prije desetak dana i Filip Uremović je bio na pregledima zbog udarca u leđa. Na pretpozivu Dalić više nema nijednog braniča...

Reprezentacija će se okupiti 4. listopada u Zagrebu gdje će trenirati do 7. listopada i odlaska u Larnacu, a u Osijek putuje odmah nakon utakmice s Ciprom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Pra&vica 01.10.2021.

    Dalic krpa obranu !?...krpa On mnoge stvari, a najbolje nam predstoji...

  • nohname 01.10.2021.

    Dalić krpa obranu, dobro. Ali što ćemo s napadom? Za prvo mjesto ako dođe do izjednačenih bodova važna je i gol razlika. Tko će nam zabijati?

  • 01.10.2021.

    opet car🤮🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare