To je to što me zanima!

VIDEO Antonio iskoristio grešku Theophilea! Rice gol slavio pred Boysima, Ademi ga odmaknuo

Dobro su se branili dinamovci protiv bolje raspoloženog protivnika, ali u jednom trenutku pala je koncentracija u obrani te su 'modri' poklonili gol Englezima, a Damir Krznar isticao je da se upravo to ne smije dogoditi
Vidi originalni članak

Nije pogledao Kevin Theophile Catherine gdje se nalazi Dominik Livaković, loše mu dodao loptu, a to je iskoristio odlični Jamajčanin Antonio koji je zabio za vodstvo 'čekićara'!

ENGLEZI IPAK PREJAKI West Ham kaznio greške modrih i s Maksimira otišao s tri boda!

Video možete pogledati OVDJE.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagospodario je West Ham terenom od prve minute i tako su nastavili odličnu formu iz Premiershipa. No, valja priznati i kako je Dinamo prvi gol primio iz individualne greške, a to se ne smije događati u nastavku žele li 'modri' do pozitivnog rezultata na startu grupne faze Europske lige.

'Čekićari' su poveli u 22. minuti utakmice, a nakon toga je u nastavku zabio i Declan Rice u 50. minuti utakmice kad se sjurio po lijevoj strani, riješio Petkovića i zabio kroz noge Dominiku Livakoviću za povećanje prednosti gostiju na 2-0. Nakon toga se okrenuo prema tribini s Bad Blue Boysima i proslavio gol, a ubrzo je do njega dotrčao Arijan Ademi. Došlo je do kraćeg naguravanja, ali je sve brzo riješeno.

Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • biberrr 17.09.2021.

    Cijeli HNL je bitno lošiji nego lani,pa tako i Dinamo. Otvorilo se tržište i sve što vrijedi su rasprodali.. Ne bi me čudilo niti da Hajduk osvoji prvenstvo,jedini se on pojačao,svi ostali vodeći u padu.

  • bojovnik 16.09.2021.

    to vam je tak kad imate trenera sa greskom pa se to preslika na teren

  • Viva Barcca 16.09.2021.

    Isuse Bože pa dićete vi baluun špilati sa engležima joj gospe moja koja sramota vi baluun mozeta samo igrati u rvaskoj I nigdije vise. AJMO ĆAAA DICO MOJA

Komentiraj...
Vidi sve komentare