To je to što me zanima!

VIDEO Kako su nam Nizozemci zabijali. Prebrojavanje kao u rukometu pa šokantan gol u 96.

Više od godinu i pol Donyell Malen nije zabio za reprezentaciju, sve do polufinala Lige nacija protiv Hrvatske, za vodstvo u 34. minuti, a Noa Lang donio je 2-2 u zadnjoj minuti
Vidi originalni članak

Solidno je Hrvatska otvorila polufinale Lige nacija protiv Nizozemske na De Kuipu u Rotterdamu, imala čak pet kornera u prvih pola sata, ali ne i pravu, opasnu situaciju. A onda je iz prve takve na drugoj strani pao gol u 34. minuti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Vatreni" su izgubili jednu loptu na desnoj strani obrane, bilo je to klasično rukometno prebrojavanje. Feyenoordov Mats Wieffer je na desnoj strani vidio slobodnog Donyella Malena (24), a igrač dortmundske Borussije primio je loptu i pogodio suprotni kut.

Bio mu je to peti gol za "oranje" u 22. nastupu, prvi nakon više od godinu i pol.

Vodeći gol Nizozemske protiv Hrvatske pogledajte OVDJE.

Hrvatska je odlično odgovorila početkom drugog poluvremena. Cody Gakpo je u 54. minuti povukao Luku Modrića i oborio ga na ulasku u šesnaesterac, a Andrej Kramarić mirno po sredini pogodio za 1-1. Sedamnaest minuta poslije potpuni preokret nakon što je Luka Ivanušec fino vidio Marija Pašalića koji pogađa za vodstvo Hrvatske 2-1.

Nažalost, to nije bio kraj drami na De Kuipu. U zadnjim sekundama šestominutne nadoknade, nakon puno odbijanja u šesnaestercu i neuspjelog čišćenja Martina Erlića, Noa Lang pogodio je za izjednačenje i eksploziju oduševljenja domaćih navijača u Rotterdamu.

No Hrvatska je ponovno pokazala da je kralj produžetaka. Bruno Petković je u 98. minuti krasnim udarcem s 20 metara na asistenciju Modrića donio "vatrenima" novo vodstvo, a u 116. su uloge bile ponešto izmijenjene. Petković je izborio penal, Modrić ga realizirao za velikih 4-2!

Idi na 24sata

Komentari 22

  • zera 14.06.2023.

    Ivanušec odličan kod primljenog gola a asistira je Brozoviću za žuti karton.

  • željna svega 14.06.2023.

    dobro pa u zg repka nece igrat do 2798 godne

  • željna svega 14.06.2023.

    sutalo ha ha ha ha a ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare