To je to što me zanima!

VIDEO Guardiolina reakcija je hit! Nije mogao prestati gledati u plavokosu djevojku u Srbiji...

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić pohvalili su atmosferu na Marakani, a njihov šef bio je zapanjen nečim drugim. Zagledao se u djevojku koja je radila kao hostesa
Vidi originalni članak

Manchester City privukao je veliku pozornost u Beogradu. Srpska javnost pratila je svaki korak najbolje europske momčadi koja je prošle sezone konačno osvojila Ligu prvaka. Crvena zvezda solidno je parirala prošaranom sastavu kojeg je na teren izveo Pep Guardiola, ali nije uspjela ni do prvog boda. City je slavio 3-2.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić pohvalili su atmosferu na Marakani, a njihov šef bio je zapanjen nečim drugim. Nije mogao prestati gledati u jednu djevojku.

Dan uoči utakmice došao je na press konferenciju u press salon na Marakani, a na desnoj strani stajala je plavokosa djevojka koja je radila kao hostesa. Dok je šetao prema svome mjestu, pogledao je u nju pa je naglo zabacio glavom i brže-bolje pogled usmjerio negdje drugdje.

Ista djevojka dočekala ga je nakon utakmice. Ovaj put ju je odmjerio pogledom pa se okrenuo prema jednoj novinarki i nasmijao se. Naravno, njegova reakcija nije prošla nezamijećeno.

Video pogledajte OVDJE 

Španjolski strateg se vjenčao 2018. godine, a već 18 godina plamti ljubav između njega i Cristine Serrano. Kao plod njihove ljubavi nastale su kćeri Maria i Valentina te sin Marius. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • magare u bilom 14.12.2023.

    zblajhana rumunjka.

  • zorozimba 14.12.2023.

    Znači istočnjačka propaganda se nastavlja.

  • Kegla💪🏻 14.12.2023.

    Pogledao ju je a mozda je i kroz nju hahaha jaka pica

Komentiraj...
Vidi sve komentare