To je to što me zanima!

VIDEO Hajduku poništena dva gola, suci komično povukli linije

Svaka provjera trajala je, ugrubo, gotovo pet minuta. A kod prvog pogotka Splićana, nakon povučenih linija, u "zaleđu" su čak tri igrača Hajduka, ali iza linija su i dva igrača Istre
Vidi originalni članak

Potpunu ludnicu priredili su nogometaši Istre i Hajduka u susretu 19. kola HNL-a. Istra je na Aldo Drosini povela golom Ante Ercega, bivšeg igrača Hajduka, koji je pogodak burno proslavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uslijedila je dominacija Splićana. Prvo je zabio Dario Melnjak, a zatim i Toni Borevković, no unatoč obilju akcije pred mrežom Puljana, Istra je na odmor otišla s prednošću. Kako? VAR je poništio oba gola Hajduka.

MIJENJA STAV? Lukša: I dalje ostaje ista odluka, ali za derbi s Rijekom karte će moći kupiti i članovi od lani

U obje situacije uključila se VAR soba u kojoj sjede Dario Bel iz Osijeka i Bojan Zobenica iz Velike Gorice. Sugerirali su glavnom sucu Igoru Pajaču iz Zeline da niti jedan niti drugi pogodak ne vrijede.

Svaka provjera trajala je, ugrubo, gotovo pet minuta i ponovno je VAR priredio pravi cirkus. Teško je uopće bilo reći jesu li odluke ispravne jer su suci nevjerojatno neprecizno povukli linije.

Pa su kod prvog pogotka Melnjaka u 37. minuti, nakon povučenih linija, u "zaleđu" čak tri igrača Hajduka, ali i dva igrača Istre! Toliko su linije bile precizne... Konačna odluka sudaca bila je da je Marko Livaja bio u zaleđu.

Uslijedio je novi nalet Splićana i loptu je nakon velike gužve u šesnaestercu Istre u mrežu pospremio Toni Borevković u 42. minuti. Golman Istre Majkić istrčao je s gola, Prpić je igrao loptom i proslijedio ju do suigrača, no ponovno je VAR intervenirao i pogodak poništio.

I ovdje su linije povučene vrlo sumnjivo, ne vidi se gotovo ništa, no ipak bi se moralo raditi o minimalnom zaleđu stopera Hajduka. Sve u svemu, puno uzbuđenja i vrlo lošeg korištenja VAR opreme vidjeli smo u prvom dijelu.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 75

  • dtoma164000@gmail.com 29.01.2023.

    Najbolje da linije vuku jakopusic,kustic i letvaja,a da dalic odlucuje...🤣🤣🤣

  • 29.01.2023.

    zanimljivo kako se nitko ne sjeća 14.5 2022 dva penala i crveni

  • svi u ku.... 29.01.2023.

    Cijelo prvenstvo sude za njih a sada konačno nešto realno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare