Sport

Komentari 23

Lukša: I dalje ostaje ista odluka, ali za derbi s Rijekom karte će moći kupiti i članovi od lani

Lukša: I dalje ostaje ista odluka, ali za derbi s Rijekom karte će moći kupiti i članovi od lani

Jakobušić je naglasio da će nakon narednog perioda vidjeti hoće li nastaviti istim smjerom ili će ipak malo olabaviti i dopustiti svima, neovisno jesu li članovi kluba, da dođu pogledati utakmicu

Ne smiruje se košmar koji je Hajduk izazvao odlukom da na domaće utakmice splitskog kluba mogu samo članovi. U subotu je Hajduk prešao granicu od 50 tisuća članova, a dan kasnije predsjednik Splićana Lukša Jakobušić govorio je za Hajduk Digital TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U idućih devet kola ostaje pravilo da samo članovi mogu kupovati ulaznice, s tim da ćemo za rođendan imati posebne akcije te da ih za derbi s Rijekom mogu kupiti i svi oni koji su bili članovi 2022. godine. Nakon toga ćemo sjesti i donijeti najbolju odluku za narodni Hajduk - rekao je Jakobušić.

Dakle, splitski klub i dalje nije promijenio odluku koja je po mnogima promašena. Narednih devet kola nastavit će raditi po istom modelu, a za derbi s Rijekom ulaznicu će moći uzeti i lanjski članovi!?

Jakobušić je naglasio da će nakon narednog perioda vidjeti hoće li nastaviti istim smjerom ili će ipak malo olabaviti i dopustiti svima, neovisno je li član ili nije, da mogu doći pogledati utakmicu.

Na susretu sa Šibenikom u prošlom kolu (2-1) Poljud je bio polovično popunjen. Torcida je dobila kaznu i preselila se na istočnu tribinu pa je sjever bio prazan, a niti vrijeme nije išlo na ruku Splićanima. Padala je jaka kiša pa sudar sa Šibenčanima nije mjerilo. Tek ostaje vidjeti u nadolazećim kolima hoće li posjećenost Poljuda rasti.

- Mi u Hajduku ponekad nismo ni svjesni koliko smo kao klub i podneblje privilegirani kao članovi Hajduka. Mi smo ljudi privilegirani jer imamo ovakav klub! Čast je biti član Hajduka i član ove prgave familije. Razgovaramo, pratimo i donosimo odluke koje vidimo kao najbolje za klub. Imat ćemo još više od stotinu akcija učlanjivanja u klub. Zahvaljujem svima, ovim brojkama Hajduk se svrstava uz bok klubovima u Europi - rekao je Jakobušić.

Najčitaniji članci