To je to što me zanima!

VIDEO Igrač Seville rukom na loptu, Oršić zakucao iz penala

Dinamo je poveo protiv Seville u 65. minuti uzvrata na Maksimiru, Mislav Oršić zabio je osmi gol u zadnjih devet utakmica kako je Željko Kopić postao trener. Realizirao je penal
Vidi originalni članak

Oko sokolovo ima Francois Letexier. Francuski sudac vidio je kako je igrač Seville Marcos Acuña u duelu s dinamovcem Markom Bulatom u 62. minuti odnio loptu rukom i odmah dosudio je penal za Dinamo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Argentinac je dobio i žuti karton, a tu situaciju nije morao gledati na usporenoj snimici.

Mislav Oršić (29) bio je smiren, nije nasjeo na igrice gostujućeg golmana Bona i silovito je zakucao loptu poluvisoko u njegovu desnu stranu za 1-0. Ipak, Dinamo nije uspio zabiti i drugi i odvesti utakmicu u produžetke iako je u završnici Thomas Delaney dobio i drugi žuti karton.

Mislavu je to četvrti gol u osmom ovosezonskom nastupu u Europskoj ligi, treći u posljednje tri utakmice (West Ham, Sevilla u gostima i sad kući).

Pisali smo o Oršićevu preporodu pod novim trenerom Željkom Kopićem, koji je došao nakon poraza od Hajduka 5. prosinca. Napadač Dinama otad je zabio osam golova u devet utakmica, uz dvije asistencije.

Pogledajte igranje rukom igrača Seville i Oršićev gol iz penala OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Drazen56 24.02.2022.

    Sad kada smo se riješili Europe sve snage na usmjeriti na prvenstvo

  • Tko pjeva zlo ne misli 24.02.2022.

    Trebaju igrati Špikić, Bulat,Tolić,Emreli.... umjesto Gojaka, Ristovskog, Petkovića... Kopiću, shvati to....Ili ti odgovara spora,inertna, mlaka,preslaba igra...

  • 24.02.2022.

    Nije zakucao jer je golman pročitao i skrenuo loptu. Dinamo se nije osramotio, ali je jalov, a Petković je igrač manje. Ovoga trenutka Hajduk je 50% jači od Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare