To je to što me zanima!

VIDEO Iz Bergama u Maribor došle samo zbog Iličića, a on ih je rasplakao predivnom gestom

Iličić je prošle godine napustio Atalantu nakon više od pet godina s klubom kako bi se vratio u Sloveniju. Sada igra za Maribor, ali u Bergamu nisu zaboravili što je napravio za njih
Vidi originalni članak

Dvije Talijanke razveselile su legendu slovenskog nogometa Josipa Iličića (35) uoči 21. kola slovenske lige i derbija između Kopera i Maribora.  

- Vozile smo se do Slovenije četiri sata. Jučer smo bile u Portorožu, ali danas smo došle navijati za Josipa Iličića - rekle su navijačice iz Bergama, za koju je Iličić igrao više od pet godina.

BIO BLIZU MAKSIMIRA Iličić: Ljudi iz Dinama vidjeli su u meni novog Modrića. Došli su me gledati, a ja sam se ozlijedio ZA PUSTITI SUZU VIDEO Dirljiv oproštaj Iličića od Atalante. Suigrači mu napravili špalir, a tribine skoro zaplakale

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO ZAGREPČANI KAŽU O ĆIRI

Iličić je za Atalantu odigrao 173 utakmice, zabio 60 golova i imao 44 asistencija. Smatra ga se legendom kluba, a talijanske navijačice nisu zaboravile što je sve napravio za njihov klub. 

Međutim, čak ni one nisu očekivale ono što je uslijedilo. Iličić je nakon utakmice došao do dijela tribine i poklonio navijačici svoj ljubičasti dres brojem 72. 

Ona mu je uplakanih očiju rekla da je najbolji nogometaš u povijesti Atalante, a nakon utakmice susreli su se i licem u lice.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lukic1991 13.02.2023.

    kae on rvat

Komentiraj...
Vidi sve komentare