To je to što me zanima!

VIDEO Kamo ćeš ti? Zaštitarka nije dala Bonucciju na teren...

Leonardo Bonucci sjurio se proslaviti ulazak u finale Eura s navijačima nakon čega se planirao vratiti među suigrače na travnjak. No, jedna zaštitarka ga nije prepoznala...
Vidi originalni članak

Peta serija raspucavanja penala. Jorginho čeka Unaija Simona da krene u jednu, a on šalje loptu u drugu stranu i svoju reprezentaciju na Wembley 11. srpnja za erupciju oduševljenja na dijelu 'talijanske' tribine na Wembleyju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ČETVRTO FINALE EURA Mancini: Nismo pobijedili na naš talijanski način. Busquets: Pa bili smo bolji od Talijana!

U tom trenutku iskusni stoper Leonardo Bonucci ne zaboravlja za koga se igra pa hita prema tribini pozdraviti navijače, a nakon toga se požurio vratiti u zagrljaj suigrača. No, jedna je zaštitarka pomislila da je Bonucci navijač koji se pokušava probiti na travnjak te ga je objeručke zaustavila.

Branič Juventusa samo ju je gledao u šoku, a nakon nekoliko trenutaka ipak su izgladili nesporazum.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

KAKVE IGRICE VIDEO Chiellini izgrlio Albu uoči penala i vikao: Lažljivče jedan!

Bonucci je ranije bio precizan u trećoj seriji raspucavanja, a inače je, osim drugog poluvremena protiv Walesa (kada ga je Mancini odmarao) odigrao sve minute ovog Eura.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tajger tajger 07.07.2021.

    Englezima obrana u banani,ne kuzim kak im nismo uspjeli zabit gol a Spanjolcima smo 3 uvalili. Talijani to rjesavaju kao plitak potok. Jedino ako uefa ne odluci da englezici konacno moraju uzeti neki trofej…

  • Mira Juric 07.07.2021.

    Bravo za Italiju i najbolji su.

  • Čika Darac 07.07.2021.

    Italija vs. Engleska finale. Englezi pobjeđuju! Najjači su, zaslužili su…

Komentiraj...
Vidi sve komentare