Obavijesti

Sport

Komentari 25

VIDEO Chiellini izgrlio Albu uoči penala i vikao: Lažljivče jedan!

VIDEO Chiellini izgrlio Albu uoči penala i vikao: Lažljivče jedan!
8

Kapetani Italije i Španjolske nisu se mogli dogovoriti tko je što izabrao na bacanju novčića pa ga je sudac Felix Brych morao ponovno bacati. Chiellini je bio odlično raspoložen, a Albi nije bilo do šale

Mnogim navijačima Italije i Španjolske u utorak oko 23.30 živci su bili napeti kao strune u iščekivanju penala za ulazak u finale Eura, ali ne i kapetanu "azzurra" Giorgiu Chielliniju koji je priredio šou na bacanju novčića.

POGLEDAJTE VIDEO: Italija - Španjolska 5-3

Pokretanje videa ...

Čini se kako se s kapetanom "furije" Jordijem Albom nije mogao dogovoriti čije je pismo, a čija glava pa je njemački sudac Felix Brych morao ponoviti bacanje.

- Lažljivče, lažljivče - vikao je Chiellini prema Albi, smijao se i dodirivao ga po licu kao da su na nekom neformalnom druženju, a ne uoči odluke o finalistu Eura.

Euro 2020 - Semi Final - Italy v Spain Euro 2020 - Semi Final - Italy v Spain Euro 2020 - Semi Final - Italy v Spain Euro 2020 - Semi Final - Italy v Spain Euro 2020 - Semi Final - Italy v Spain Euro 2020 - Semi Final - Italy v Spain

Chiellini je pritom osvojio bacanje i izabrao stranu, onu ispred talijanskih navijača, a Alba je odlučio da će Španjolci pucati drugi, kako bi pritisak prebacio na stranu Talijana. Nije upalilo.

Iako je Manuel Locatelli promašio prvi penal, Talijani su do kraja sve pogađali, a kod Španjolaca je Dani Olmo pucao preko gola, dok je šut Álvara Morate obranio Gigi Donnarumma.

Bacanje novčića i Chiellinijev šou možete pogledati OVDJE.

Euro 2020 - Semi Final - Italy v Spain