To je to što me zanima!

VIDEO Mbappé nije vjerovao što je izveo trener PSG-a u derbiju: 'Nije me briga, ja odlučujem!'

Luis Enrique ponovno je trenirao strogoću na najboljem igraču, Kylianu Mbappéu, u Le Classiqueu protiv Marseillea u 27. kolu francuske lige
Vidi originalni članak

PSG je u derbiju 27. kola francuskog prvenstva s 2-0 (Vitinha 53. i Ramos 85.) pobijedio Marseille i time ostao na 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Brest. Kapetan francuskog prvaka, Kylian Mbappé, Le Classique ipak neće pamtiti po dobrome, a za to se pobrinuo njegov trener Luis Enrique.

Enrique, bivši izbornik Španjolske i trener koji je osvojio Ligu prvaka s Barcelonom 2015. godine, zamijenio je Mbappéa u 64. minuti utakmice, a Francuz nije bio oduševljen tim potezom.

POGLEDAJTE SAŽETKE Real srušio Bilbao, Modrić u igri zamijenio 'sina'. Slavio je i PSG

Najprije nije mogao vjerovati kako je četvrti sudac pokazao kako mora izaći iz igre, a zatim je odšetao s terena, a pritom je u nevjerici kimao glavom.

Nova realnost za Mbappéa i PSG

To je, ipak, nova realnost za Mbappéa nakon što je u veljači, prema navodima Fabrizija Romana, obavijestio PSG kako odlazi iz kluba na kraju sezone.

Romano tvrdi kako je Mbappé u pregovorima s Realom i kako će, nakon što dogovori sve preostale detalje ugovora, postati novim igračem 'kraljevskog kluba'.

MALA ŠKOLA NOGOMETA VIDEO Bask će sanjati Mbappea! 'Što napraviti kad ti krene? Ha, gledaj suca ili se primi za ložu'

Mbappé je po dolasku na klupu dao 'petice' skoro svima koji su tamo sjedili, ali onda je otišao ravno prema svlačionici. Enrique je nakon utakmice žestoko branio svoju odluku. 

- Svaki se tjedan pušta ista glazba. To je tako dosadno. Ja sam trener, ja sam taj koji svakog dana i svakog tjedna donosi odluke i to ću činiti do mojeg zadnjeg dana u Parizu. Uvijek tražim najbolje rješenje za moju momčad i vjerujem da sam u pravu - rekao je Enrique. 

Enrique: 'Nije me briga!'

Sve češće gledamo kako Enrique mijenja svojeg najboljeg igrača tijekom utakmice otkako je Mbappé obavijestio PSG kako neće produžiti ugovor s klubom. 

- Čak i ako to ne razumijete, nije me briga. Uopće me nije briga. Previše smo grešaka napravili na utakmici, to je dio nogometa, moramo prihvatiti situaciju i napredovati.

ROŠADE U REALU Mundo: Mbappé stiže i preuzet će 'desetku', Luka Modrić odlazi

Osim što je jasno izrazio nezadovoljstvo zbog zamjene, Mbappé je nakon utakmice objavio zagonetnu objavu na društvenim mrežama. Objavio je fotografiju trenutka kada je trebao izaći iz igre, a uz fotografiju nije objavio ikakav opis. Nije se ni obratio javnosti nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Space Burek 02.04.2024.

    Zanimljivo kako nitko ne komentira suđenje. Sudac kao da se uplašio nakon crvenog kartona pa je sve situacije presudio u korist arapske prčije.

  • FCBarcelona!! 01.04.2024.

    Enrique ce ispast trenercina ukoliko ga ostavi do kraja na klupu ukljucujuci i LP..ako ne onda se zna tko ja gazda u svlacionici

  • Milošević777 01.04.2024.

    To je kad je trener glavni u svlačionici,a ne kao u Hajduku gdje Livaja glavni i nitko mu ništa ne smije

Komentiraj...
Vidi sve komentare