To je to što me zanima!

VIDEO Messi zabio u prvoj MLS utakmici, pogledajte loptu 's očima' i majstorsku završnicu

Jedan od najboljih nogometaša sudjelovao je u izgradnji napada i dao prekrasnu loptu 's očima', na što mu je Cremaschi uzvratio sjajnom asistencijom na drugu stativu
Vidi originalni članak

Leo Messi odigrao je prvu utakmicu za Inter Miami u MLS-u. Njegova momčad slavila je 2-0 na gostovanju kod New York Red Bullsa, a Argentinac je zabio drugi gol na utakmici i ukupno 11. od dolaska u Ameriku.

Gosti su poveli u 37. minuti golom Diega Gomeza na asistenciju Allena, a priču zaključili prekrasnom akcijom u 89., koju je završio čudesni Messi.

ODLIČNO IGRA VIDEO Messijeve majstorije za odlazak Intera u finale US Kupa

Jedan od najboljih nogometaša sudjelovao je u izgradnji napada i dao prekrasnu loptu 's očima', na što mu je Cremaschi uzvratio sjajnom asistencijom na drugu stativu.

Gol Messija pogledajte OVDJE

Inače, bila je to tek šesta ligaška pobjeda Intera, koji uz tri remija ima i 14 poraza. No, sad su tu Messi, Busquets i Alba, koji su donijeli klubu neku novu razinu.

NOVO POSTIGNUĆE ZA ARGENTINCA Messi osvojio prvi trofej u dresu Miamija i postao najtrofejniji nogometaš svih vremena!

U akciji sa subote na nedjelju bio je i Stipe Biuk čiji je Los Angeles izgubio 2-1 na gostovanju kod Charlottea. Bivši hajdukovac odigrao je posljednjih 15-ak minuta, dok je na drugoj strani svih 90 minuta između stativa odradio Kristijan Kahlina.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • flajpan.M 27.08.2023.

    Vrhunski igrac,ali ruku na srce da je mogao tu tako zabijat jos uvijek,nebi otišao tamo.Oni su klasa ispod njega,može sta hoce.Nije badava otišao tamo,svega je on toga svjestan.

  • Tmularemija 27.08.2023.

    Fantazjja!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare