To je to što me zanima!

VIDEO Nove snimke kaosa na tribinama Sanchez Pizjuana: Policija pendrecima na Boyse

Penal za 1-0 koji je realizirao Ivan Rakitić izazvao je val nezadovoljstva među više od 1000 BBB-ovaca smještenih na tribinama. Letjeli su stolci, a specijalci su pokušavali 'batinama' uvesti red. I nisu imali milosti
Vidi originalni članak

Dinamo je u četvrtak izgubio protiv Seville 3-1 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige na Sanchez Pizjuanu, a utakmicu su obilježili i neredi na tribini gdje su bili Dinamovi navijači - Bad Blue Boysi.

Penal za 1-0 koji je realizirao Ivan Rakitić izazvao je val nezadovoljstva među više od 1000 BBB-ovaca smještenih na tribinama. Letjeli su stolci, a specijalci su pokušavali 'batinama' uvesti red. I nisu imali milosti za hrvatske navijače.

Nove snimke sukoba španjolske policija i Bad Blue Boysa danas su preplavile društvene mreže.

Dinamo je za utakmicu u Sevilli prodao oko 1200 ulaznica, no hrvatskih je navijača u Španjolsku, neslužbeno, stiglo preko 1700. Četiristo (400) njih španjolska je policija označila kao 'iznimno nasilnim' zbog čega su gradske vlasti angažirale oko 350 policajaca i isto toliko zaštitara kao osiguranje na i izvan stadiona.

NEREDI U SEVILLI Scene kaosa: Specijalci uletjeli među Boyse, nastala makljaža

Nekoliko manjih incidenata dogodilo se večer uoči utakmice. Brojni građani dojavljivali su tučnjave, gužvu i vrisak po gradskim ulicama, pogotovo u kvartu Paseo Colón gdje se nalaze brojni barovi na kojima se ispijao alkohol, a zasad nema informacija koliko je hrvatskih navijača uhićeno.

ANKETA: RAKITIĆ NIJE SLAVIO VIDEO Je li bio penal za Sevillu? Gomez skočio pred Livakovićem PRERANO UTRČAVANJE Rakitićev penal je neregularan

Idi na 24sata

Komentari 118

  • smrekovaca 19.02.2022.

    udri lupeze

  • FRANCO 26 19.02.2022.

    Doći će oni u Zg,nastavak slijedi a proći će kao poljaci

  • George Koch 19.02.2022.

    Boysi vrh

Komentiraj...
Vidi sve komentare