To je to što me zanima!

VIDEO Ovo se u prijenosu nije vidjelo: Brazilska ikona napala 'građane', branio ih je Walker

Dok je tu situaciju kamera u prijenosu izbjegla, na društvenim mrežama pojavila se snimka iz drugog kuta. Režiseri već neko vrijeme izbjegavaju takve scene kako se ne bi poslala loša poruka, ali su to drugi snimili
Vidi originalni članak

Prvi put u povijesti je Manchester City osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo pobjedom protiv brazilskog Fluminensea (4-0), a po završetku finala nogomet nije bio u glavnoj ulozi. 

VIDEO: PAO I NAJBRŽI GOL Kovačić i Gvardiol prvaci svijeta! Mateo srušio rekord natjecanja, Man. City razbio je Fluminense

Moglo bi se reći da je to čak i karakteristično za ikonskog Brazilca - Felipe Melo (40) krenuo je još nešto poručiti 'građanima', a u obranu suigrača stao je Kyle Walker (33).

Dok je tu situaciju kamera u prijenosu izbjegla, na društvenim se mrežama pojavila snimka iz drugog kuta. Naravno, režiseri već neko vrijeme izbjegavaju takve scene kako se u svijet ne bi poslala loša poruka, ali su to drugi snimili.

- Grealish nije pokazao poštovanje prema Fluminenseu kao instituciji, a to nikada neću dopustiti. Na kraju utakmice je vikao 'ole', sportaš na terenu ne smije pokazivati nepoštovanje. Nisam se zabunio, išao sam braniti Martinellija kojeg je on stjerao u kut. Ponovio bih to, ja sam ratnik  rekao je nakon utakmice Brazilac, dok je Englez odbacio sve tvrdnje.

Bilo kako bilo, situacija se nakon svega smirila te su Brazilci otišli put svlačionice sa srebrnom medaljom, dok su izabranici Pepa Guardiole nastavili sa slavljem.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • AC.MILAN 23.12.2023.

    tko o čemu, Felipe Melo o poštivanju hahaha

  • ćiribu_ćiriba 23.12.2023.

    Argentina,pa Brazil, agresivci,odmah bijes, netko bi rekao da su sa ovih osmanlijskih područja...

  • blackeder2022 23.12.2023.

    Brazilski igraći su desetlječima precjenjeni.Čast izuzecima no Brazil proizvodi desetine nogometaša,a najunosnije je europsko tržište.No  ako je mjerilo kvalitete klubski nogomet,onda u odnosu na EU klubove,oni miljama zaostaju,a koliko se ja sječam na poslijednjem SP , Hrvatska je pobijedila Brazil ,a na FIFAinoj ljestvici Brazil je 3 a Hrvatska je 10.Mi smo izborili EP,a u međuvremenu Brazil ništa nije osvojio.Kakao onda ova rang lista ima smisla,a tu je i Belgija 2  samo nije jasno dali po novčanoj tržišnoj  vrijednosti ili nogometnim rezultatima se prave liste?Po rezultatima,sigurno ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare