To je to što me zanima!

VIDEO Sramotan potez igrača Paragvaja: Pljunuo na Messija!

Messi i Sanabria igrali su u mlađim kategorijama Barcelone,  a susretali su se ranije na terenu jer je Sanabria igrao za Sporting Gijon i Betis
Vidi originalni članak

Argentina, aktualni svjetski prvak, ostvarila je treću pobjedu u trećem kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026., pobijedivši u četvrtak u Buenos Airesu sa 1-0 Paragvaj.

Momčadi koju vodi Lionel Scaloni bio je dovoljan pogodak Nicolasa Otamendija u trećoj minuti utakmice, dok je Lionel Messi, koji je ušao u drugom poluvremenu, dvaput pogodio stativu.

VIDEO: NIŠTA OD DOIGRAVANJA Messi završio sezonu u Americi, na pomolu povratak u Barcu?!

Utakmica je bila dosta napeta, a pred sam kraj utakmice Messi je imao sukob s igračem Paragvaja Sanabriom. Nakon sukoba Paragvajac je pljunuo u smjeru Messija.

Kapetan Argentine nije vidio što je Sanabria napravio jer mu je to napravio iza leđa, ali je za potez Paragvajca saznao nakon utakmice. 

- Sanabria? Rekli su mi u svlačionici da me neko pljunuo. Istina je da uopće i ne znam tko je taj dečko. Ne želim pričati o tome jer će to otići predaleko ako nešto kažem, a to mi zaista nije cilj - rekao je Messi nakon utakmice.

Zanimljivo, Messi i Sanabria igrali su u mlađim kategorijama Barcelone,  a susretali su se ranije na terenu jer je Sanabria igrao za Sporting Gijom i Betis.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • CWinston 13.10.2023.

    Svaka mu cast

  • MatijaKezele 13.10.2023.

    Južnoamerička divlja plemena

  • roko2023 13.10.2023.

    Nakon onih snimki sa svjetskog ne vidim nista sramotnog u tome. Vjerovatno mu je samo vratio istom mjerom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare