To je to što me zanima!

VIDEO Ne može na tenis pa eto ga na košarci: Novak bodrio zvezdaše pa slavio na parketu

Donedavni 'prvi reket svijeta' kao i uvijek glasno i energično bodrio svoju najdražu momčad, ovog puta uz striktno držanje maske na licu. Ipak, kada je krenulo slavlje na parketu, tada ju je skinuo
Vidi originalni članak

Novak Đoković prijavio je Indian Wells u svom teniskom kalendaru, Amerikanci mu nisu dopustili dolazak pa se vratio u rodni Beograd gdje je s tribina Pionira gledao, a na parketu s košarkašima slavio pobjedu (84-77) Crvene zvezde protiv Maccabi Tel Aviva u 29. kolu Eurolige. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gostima iz Izraela nisu pomogla 24 poena raspoloženog Nunallyja koji je imao fenomenalan prosjek šuta iz igre (za dva:3/4, za tri:4/9) ni 14 poena uvijek solidnog Wilbekina, dok je najbolji strijelac u pobjedničkoj momčadi bio Kalinić s 15 poena i po pet skokova i asistencija. Za poraženu momčad na parketu je 29 minuta proveo Ante Žižić koji je ubacio 10 poena i uhvatio šest skokova.

Crvena zvezda se, zahvaljujući 11. pobjedi i izbacivanjem ruskih klubova (CSKA Moskva, Uniks Kazan, Zenit) iz Eurolige, sada popela na 7. mjesto koje vodi u doigravanje, a do kraja ima za odigrati još pet utakmica, prvu od njih protiv moćne Barcelone.

NOVI UDARAC Đoković bi mogao ostati bez 27 milijuna dolara: Glavni sponzor razmišlja o raskidu suradnje

Donedavni 'prvi reket svijeta' kao i uvijek glasno i energično bodrio svoju najdražu momčad, ovog puta uz striktno držanje maske na licu. Ipak, kada je krenulo slavlje na parketu, tada ju je skinuo.

Proslavu Đokovića s košarkašima Crvene zvezde pogledajte ovdje.

- Atmosfera je fenomenalna. Navijač sam Zvezde, to svi znaju, a pratim košarku, pratim sve naše momčadi. Košarka mi je i omiljeni sport za gledanje, Pionir naravno najbolja dvorana - kazao je Đoković nakon utakmice Zvezda-Barcelona.

Dan nakon utakmice dobio je pozitivan nalaz na koronavirus, a već sljedeći bio na L'Equipeovom snimanju, dijelio pehare mladim sportašima... zaražen. Sada ipak poštuje mjere...

VRAĆA SE ĆORIĆ Đoković drugi nositelj Indian Wellsa, ali još ne zna i igra li STAHOVSKI U RATU Ukrajinski tenisač pokazao Đokovićeve poruke: Jesi li na bojištu? Poslat ću vam pomoć

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mark9_1 13.03.2022.

    Bar nije stavio " koktel zdravlja" u sebe i ostal je živ i zdrav.

  • 11.03.2022.

    Jednostavno mora biti u centru pažnje!

  • smrekovaca 11.03.2022.

    jesul slavili uz četničku rakiju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare