To je to što me zanima!

VIDEO Teška ozljeda Hrvatice u Crnoj Gori. Jaukala je od boli, s terena ju iznijeli na rukama...

Batinović je rodom iz Metkovića godinama branila i za hrvatsku reprezentaciju, ali od 2019. godine brani boje Crne Gore. Igrala je sjajno prvenstvo do teške ozljede na utakmici protiv Hrvatske
Vidi originalni članak

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija odigrala je prvu utakmicu drugog kruga Svjetskog prvenstva. Prvi je izazov za "kraljice šoka" u drugoj fazi natjecanja bila reprezentacija Crne Gore, a utakmicu je obilježila teška ozljeda golmanice Crne Gore, Marte Batinović (33).

Ozljeda se dogodila u 18. minuti utakmice pri rezultatu od 8-6 za Hrvatsku  iz naizgled bezazlene situacije. Završio je napad Hrvatske, a Crna Gora trebala je krenuti u napad. Međutim, Batinović je krivo stala na nogu, nakon čega se srušila na parket. 

SVJETSKO PRVENSTVO Hrvatice pobijedile Crnogorke i tako ostale u igri za četvrtfinale

Jaukala je od bolova i odmah je bilo jasno kako je riječ o težoj ozljedi. Batinović se nije mogla ustati i stati na nogu, a liječnici i fizioterapeuti odmah su uletjeli na teren. 

Još nije poznata težina ozljede Batinović, koja je igrala sjajno Svjetsko prvenstvo do nesretnog trenutka. Nesretni trenutak i ozljedu Batinović možete vidjeti OVDJE.

RAZOČARANJE KOD 'KRALJICA ŠOKA' Ćamila: Ja sam odgovorna, prva sam podbacila. Tea, oprosti nam

Podsjetimo, Batinović je rodom iz Metkovića godinama branila i za hrvatsku reprezentaciju, ali od 2019. godine brani boje Crne Gore.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Unyuns6190_5 07.12.2023.

    Ode koleno u pm

  • TECHNO VIKING 07.12.2023.

    onda je crnogorka.

  • billi Galeb 07.12.2023.

    Jel jakula ili plakala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare