To je to što me zanima!

Wilder: Znao sam da Fury nije nabio kilažu da bi bio baletan

Amerikanac zbog ozljeda glave nije sudjelovao na press konferenciji nakon meča gdje je govorio samo Tyson Fury. No, novinarima ESPN-a obratio se dok je izlazio iz arene
Vidi originalni članak

Deontay Wilder (42-2-1) izgubio je meč za WBC i The Ring titule nokautom od Tysona Furyja (31-0-1) u 11. rundi spektakularnog meča u lasvegaškoj T-Mobile Areni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je po sudačkim karticama vodio nakon polovice meča, Wilder je završio s ozljedama glave pa je prebačen u bolnicu. Ozljede nisu teže prirode, no liječnici će morati obaviti specijalistički pregled kako bi utvrdili da krvarenje iz uha nije ostavilo značajnije posljedice.

Wilder, stoga, nije sudjelovao na press konferenciji nakon meča gdje je govorio samo Tyson Fury. No, novinarima ESPN-a obratio se kratkom izjavom dok je izlazio iz arene.

- Dao sam sve od sebe, ali nisam bio dovoljno dobar. Nisam siguran što se dogodilo. Znao sam što Tyson radi na treninzima, a znao sam i da nije nabio toliku kilažu da bi bio baletan. Došao je, naslonio se na mene, približio se i iskoristio priliku - rekao je Wilder.

SLATKE MUKE Što dalje, Joshua ili Usik? Prvi put u 20 godina svijet može dobiti jedinstvenog šampiona

Tyson Fury je Wilderu zamjerio što mu nije čestitao na pobjedi.

- Otišao sam do njega i čestitao mu, a on mi je odgovorio da mi ne želi iskazati respekt i sportski duh. Baš me iznenadio. Idiot! Molim se za njega, zahvalan sam što smo obojica iz borbe izašli u jednom komadu i možemo kući k obiteljima.

SAŽETAK MEČA VIDEO Evo kako su Fury i Wilder preživjeli sve teške nokdaune

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Lesi se vraća kući 10.10.2021.

    Dobraaa žena od Wildera auuuu☺️😋

  • Samarsa 10.10.2021.

    Mora bar nešto biti zeleno 😂😂😜😜. Bravo gypsy King.

  • genadij500 10.10.2021.

    Rijedak spoj visine, mase, super dugih ruku i brzine ko da je iz lake kategorije. Ubojit spoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare