To je to što me zanima!

Xavi nametnuo režim: Francuz prva žrtva kojoj je opalio kaznu

Novi šef Blaugrane jasno je dao do znanja svojim igračima kako je krajnji rok za dolazak na treninge 8:30 ujutro. Prvi koji prekršio to pravilo bio je Ousmane Dembele
Vidi originalni članak

U katalonskoj prijestolnici, nakon loših rezultata u posljednjih nekoliko mjeseci, stvari se mijenjaju. Nakon otkaza Koemanu, na mjesto trenera Barcelone stigao je Xavi (41), koji izgleda kako je od početka zauzeo strogi stav prema svojim igračima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, po dolasku u klub, novi šef Blaugrane jasno je dao do znanja svojim igračima kako je krajnji rok za dolazak na treninge 8:30 ujutro. Prvi koji prekršio to pravilo bio je Ousmane Dembele (24). Naime, Francuz je stigao u svlačionicu u 8:33, a izgleda kako je to naljutilo legendu kluba.

LEGENDA VRAĆA DISCIPLINU Nema više labavo: Xavi je uveo pet novih pravila u Barcelonu...

Zauzvrat, Francuz je obaviješten kako mora platiti kaznu, no ona još nije poznata javnosti.

Podsjetimo, Dembele je otprije poznat po tome što je znao kasniti na treninge, a životni stil često mu se vrtio oko igranja igrica na PlayStationu do kasnih noćnih ili ranojutarnjih sati, što je često rezultiralo kašnjenjem na treninge.

VRATIO SE DOMA Je li Messi mogao tako? Alves će u Barci imati 30 kuna mjesečno!

Napomenimo kako Barcelona i Xavi misle ozbiljno. Nakon što se na Camp Nou vratio legendarni Dani Alves (38), izgleda kako je sljedeća želja trenera dovođenje Thiaga Alcantare (30) iz redova Liverpoola, piše Footbal365.

Nakon ere u Bayernu, Thiago je otišao u Liverpool gdje se nije najbolje snašao, no Xavi vjeruje kako kako Thiaga može vratiti u formu iz Bayerna njegovim dovođenjem na Camp Nou, tvrdi Football365.

U klub su stigle promjene, a uz dovođenje potencijalno dobrih imena, izgleda kako će se na početku inzistirati na disciplini igrača.   

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Toni Wien 13.11.2021.

    Smjena generacije kao i pomladjivanje ekipe nije na vrijeme napravljenja,kao i neki promaseni transferi....Zato i je Barca na tabeli tamo gdje je...A financijski su isto ugroženi..

  • egzekutor još jaci 13.11.2021.

    Francuskom baletanu bi i ja opalio kaznu...ali, ne zbog kašnjenja, već zbog igre u Barci od prvog dana.....najskuplje i najgluplje "pojačanje" Barce u povijesti

  • medenii 13.11.2021.

    alcantara hahhaha pa taj ne igra ozbiljan nogomet vec 5 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare