To je to što me zanima!

Zadar dao klubu 2,5 milijuna kn pozajmice, oni kupili Mercedes od 300.000 kuna! 'Treba nam'

Na parkingu ispred klupskih prostorija NK Zadar nalazi se bijeli Mercedes vrijedan 300.000 kuna kupljen za voditelja Škole nogometa Gojuna jer kako kaže jedan od članova Skupštine, to se u svijetu sporta odavno radi
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić i ostali članovi Gradskog vijeća krajem prošle godine dodijelili su Hrvatskom nogometnom klubu Zadar pozajmicu od 2,5 milijuna kuna, prenosi Zadarski.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dukić je obrazložio da su klubu sredstva dodijeljena kao 'osiguranje financijskih sredstva za funkcioniranje HNK Zadar u 2020. i 2021. godini'. A dobar dio novca utrošili su na kupovinu Mercedesa vrijednog 300.000 kuna. 

Grad Zadar zajedno s HNK Zadrom ima zakazane pregovore s potencijalnim strateškim partnerima koji su zainteresirani za dugoročnu suradnju s klubom što je navedeno kao razlog financiranja kroz pozajmicu. 

SJAJNA PRIČA... Za sve je 'kriv' Luka Modrić: Čak 20 indonezijskih nogometaša stiglo trenirati nogomet u Zadar

- Nakon što bude poznat ishod pregovora, potraživanje Grada Zadra po osnovi pozajmice se jednostavno može prenamijeniti u dionice budućeg sportskog dioničkog društva, sponzorski ugovor ili zatvoriti povratom u proračun Grada Zadra - pisalo je u prijedlogu gradonačelnika Branka Dukića.

Na Skupštini HNK Zadar početkom veljače usvojeni su financijski i programski izvještaji za prošlu, te plan za ovu godinu koji uključuje plasman u viši rang natjecanja i dodatno poboljšanje rada klupske Škole nogometa.

KAKO DALJE? Prijeti im stečaj: NK Zadar od imovine ima kosilicu, semafor...

- Skupština kluba prema Statutu ne odobrava, ali je upoznata s kupnjom automobila koji je kupljen za potrebe voditelja škole nogometa prema sporazumu koji je sklopljen između njega i Kluba. Nabavka automobila je financirana putem leasinga, te je potpomognuta i sa sponzorima - zaključio je Damir Knežević.

NOVI, STARI KLUB Nakon Dinama i Hajduka, Gojun će voditi Zadrovu akademiju...

Članu Skupštine logičan je sponzorski i marketinški interes autokuće zato što se to, kaže, u svijetu sporta odavno radi.

- U klubu je u proteklih godinu dana povučen niz jako kvalitetnih kadrovskih poteza i mislim da javnost to vidi, puno toga je promijenjeno na bolje, podignuta je razina rada. U sklopu kadrovskog jačanja, kao voditelj Škole nogometa angažiran je dokazani stručnjak Krešimir Gojun. Gledajte, na nabavku automobila treba gledati u tom kontekstu, jer za kvalitetno rješenje treba povući i kvalitetan potez - zaključio je.

Gojun je na Stanove stigao početkom prosinca, a prije toga vodio je nogometnu školu Hajduka. Neki su podržavali planski i sustavan rad, drugi tvrdili da je sa svojom ekipom nesposobnošću i neznanjem unazadio Hajdukovu akademiju za deset godina. Predsjednik Marin Brbić smijenio ga je nakon sukoba sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem u ljeto 2019.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 12.02.2021.

    Recimo Škoda Octavia nije dobra za taj bogati klub ili ?   Joj kad dobijem na lutriji i kupim taj klub sve bum vas najuril voziti će te tačke i kosilicu ako i to. Upropastili jedan klub da bi osnovali svoj za pranje para. Niste ništa bolji od onog vašeg " RENOlčeka"

  • Nodi44 12.02.2021.

    Sta je to cudno za zadar...zatucani svi redom...

  • 12.02.2021.

    Eno ga na njuškalu 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare