To je to što me zanima!

Zašto Iličića nije bilo u završnici sezone? Otkrio je Papu Gomez

Veznjak Atalante, Josip Iličić (32) obolio je od korona virusa, i to težeg oblika, a posljedično tome upao je u depresiju zbog stravičnih prizora smrti u Bergamu uslijed aktualne pandemije
Vidi originalni članak

Josip Iličić (32), slovenski nogometaš koji trenutno igra za Atalantu, prije početka pandemije korona virusa imao je sezonu iz snova. Klub je odveo do završnice Lige prvaka i vrha Serie A s 21 golom i devet asistencija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo nekoliko mjeseci nakon što je bio glavni kandidat za igrača godine u Italiji, pretpostavilo se da Iličić ima problema s depresijom što je vrlo ozbiljna bolest, a kod vrhunskih sportaša je češća nego u općoj populaciji. 

PEH ZA ATALANTU Loša vijest za Atalantu: Iličić napustio igru zbog ozljede lože

Briljantni Slovenac, krajem srpnja je od Atalante dobio dozvolu za dopust do daljnjega. Navodno je depresija uzrokovana strašnim scenama kojima je Iličić svjedočio u Bergamu za vrijeme pandemije korona virusa. Golem broj umrlih i zaraženih u tada svjetskom žarištu, ostavio je velike posljedice na veznog igrača Atalante. 

ZVIJEZDA ATALANTE ZA 24SATA: Da, Hrvat sam, ali Slovenci su dali sve! A Dinamo me nije htio

Nakon što se ispostavilo da Iličić boluje od korona virusa, otišao je u Sloveniju svojoj obitelji kako bi se oporavio. Na oduševljenje trenera, igrača i navijača, vratio se nakon tri mjeseca. 

MARIO PAŠALIĆ 'Nismo mogli slaviti najveći uspjeh jer ne smijemo iz kuće'

- Svašta se pisalo i govorilo, a jedina istina je da je Josip dobio korona virus i to teži oblik bolesti. Posljedica je bila da je pao u depresiju. Zato se vratio u domovinu kako bi se maknuo od psihoze koja je vladala u Bergamu. Prolazio je kroz groznu situaciju, mislio je da će mu glava eksplodirati. Najvažnije je da se oporavio i da je sada dobro - otkriva kapetan Atalante, Papu Gomez za argentinski Tyc Sports.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Superheroj s Podunavlja 27.10.2020.

    A što znači težeg oblika? Da je težeg oblika po vama medijima on ne bi mogao stajat, a kamo li igrat nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare