To je to što me zanima!

Zašto se Bayern drži Flicka? Jer je ukinuo Kovačeva pravila

Sama atmosfera na treninzima je opuštenija. Hansi igračima detaljno objašnjava što im je činiti i što on od njih očekuje. "Treninzi liče na one Pepa Guardiole", pišu njemački mediji...
Vidi originalni članak

Bavarcima se sviđa rad Hansa Flicka, iako je Bayern izgubio protiv Bayer Leverkusena (2-1) i Borussije Mönchengladbach (2-1). Kao i navijači, vjeruje mu i uprava kluba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Posljednju utakmicu igramo 21. prosinca, stoga ćemo ove subote ili nedjelje sjesti i donijeti konačnu odluku. Naša je tendencija zadržati Hansija na trenerskoj poziciji - rekao je šef Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge (64).

BORUSSIA M'GLADBACH- BAYERN 2-1 Perišić topom u rašlje s gola Borussije 'skinuo paučinu'...

Flick je u svome radu promijenio i neka Kovačeva pravila, među kojima je i to kada se dolazi na trening i gdje se spava prije utakmice. Naime, Kovač je inzistirao da se igrači okupljaju sat i pol prije treninga, dok je Hansi to smanjio na samo sat vremena, a uz to je Niko igrače i prije domaćih utakmica okupljao na spavanju u hotelu, dok Hansi s momčadi razgovara te odluči je li potrebno spavanje u hotelu prije domaće utakmice. 

TRENER BORUSSIJE MÖNCHENGLADBACH 'U Bayernu su postojale struje koje su uklonile Niku Kovača'

Sama atmosfera na treninzima je opuštenija. Hansi igračima detaljno objašnjava što im je činiti i što on od njih očekuje. "Treninzi liče na one Pepa Guardiole", kaže SportBild. Flick se koncentrira na igru s loptom i bez nje jednako, a igračima nudi rješenja. Tako to, prema onome što piše SportBild, nije radio Hrvat. Sve to, njemački list vidi kao razlog zašto se Bayern drži Hansija Flicka. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 1grga 12.12.2019.

    Baš im se sviđa njegov način rada dok gube utakmicu za utakmicom 🤣🤣🤣 Hrpa debila

  • sena2 12.12.2019.

    Samo Njemac moze voditi njemacke klubove,svi drugi su dvosjekli mac..Neki uspiju ali vecina ne.Niko je bio Njemac,ali imao je krive metode u pogresnom klubu.To je prolazilo u Frankfurtu, ali ne i u Bayernu

  • ITALO DISCO_90 12.12.2019.

    eto.. trebao se napiti kovac par puta s igracima... donijeti rakije.... pa bi bilo med i mlijeko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare