To je to što me zanima!

Žele ga natrag: Atletico Madrid je počeo pregovore s Agüerom!

Atletico Madrid u potrazi je za zamjenom za Antoinea Griezmanna, koji bi ovo ljeto trebao otići u Barcelonu, a visoko na listi želja Madriđana nalazi se njihov bivši igrač, napadač Man. Cityja Sergio Agüero
Vidi originalni članak

Navodno je Atletico Madrid već stupio u kontakt s bivšim igračem, trenutnim napadačem Manchester Cityja Sergiom Agüerom, kako bi što prije pronašli zamjenu za Antoinea Griezmanna.

U NEDOUMICI Costa Griezmannu: Ako odeš, nema više povratka u Atletico

Sudeći prema radiju Marca, 29-godišnjak nije odbio svoj bivši klub, ali ne želi voditi nikakve konkretne pregovore prije Svjetskog prvenstva. Agüero već duže vrijeme ističe kako mu je po isteku ugovora sa Cityjem plan vratiti se u rodnu Argentinu te karijeru završiti tamo gdje je i počeo - u Independienteu.

Cityjev napadač počeo je u argentinskom Independienteu, a 2006. prelazi u Atletico Madrid gdje se afirmirao kao jedan od najefektivnijih strijelaca na svijetu. U City je došao 2011. i već je došao do titule najboljeg strijelca u povijesti kluba.

BOMBA Senzacija na pomolu: Di Maria od ljeta u Atletico Madridu?! Ugovor sa Cityjem ističe mu 2020. godine, a onda bi kao slobodan igrač mogao biti na meti mnogih klubova. 

Zvijezda Atletica Antoine Griezmann već se duže spominje u kontekstu Barcelone, a sve te priče zasmetale su i Madridskom klubu, koji je javno izrazio nezadovoljstvo s načinom na koji su se Katalonci ponijeli pri ovim dogovorima.

Niti Griezmannov suigrač Koke nije zadovoljan:

Vrlo je vjerojatno da će Griezmann ovo ljeto promijeniti klub, što bi značilo da je Atleticu prijeko potreban novi napadač.

Trener Atletica Diego Simeone mogao bi nagovoriti Agüera da odgodi svoj povratak u Argentinu, kako bi izašao u susret bivšem klubu, a City će vjerojatno poštovati Argentinčevu odluku, kakva god ona bila. Agüero odano 'služi' Cityju već godinama, a Pep Guardiola ima pregršt drugih opcija u napadu, uključujući Gabriela Jesusa.

A činjenica je i da City nije baš štedio proteklih godina pa im ne bi bio problem niti dovesti nekog novog, mlađeg igrača na tu poziciju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • žalackalac 11.05.2018.

    doći će u Atletico ko Said u prvu momčad Hajduka,znači nikad pa ni tad

  • MOONZz 11.05.2018.

    Uf sjeo bi ko budali samar kada bi dosao, ali tesko da ce ga city pustiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare