Obavijesti

Sport

Komentari 11

Costa Griezmannu: Ako odeš, nema više povratka u Atletico

Costa Griezmannu: Ako odeš, nema više povratka u Atletico
1

Ja sam odlazio iz Atletica, stekao nova iskustva i vratio se. Ali, ja sam imao sreće što sam se vratio. On zna da mu nema povratka ako napusti klub. Neka razmisli o tome, rekao je Costa o Griezmannu...

VIDEO

Antoine Griezmann vruća je tema ovih dana i njegova nedoumica oko ostanka u Atletico Madridu ili prelaska u Barcelonu. Navodno, Barcelona je s francuskim napadačem još na ljeto sklopila usmeni dogovor o njegovom dolasku. Naime, Barca bi platila 100 milijuna eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula, i Griezmann bi odmah mogao prijeći na Camp Nou.

No, direktor Atletico Madrida Gil Marin optužio je "blaugranu" da stalno pritišću Griezmanna da prijeđe kod njih i da je taj usmeni dogovor sklopljen bez njihovog znanja

- Već smo nekoliko puta ponovili, nismo nikada pregovarali oko prodaje Griezmanna i ne namjeravamo - rekao je Gil Marin, koji je dodao kako će ukoliko Griezmann bude tražio raskid ugovora, zahtijevati veliku odštetu.

Također, Madriđani će ponuditi Francuzu 20 milijuna eura po sezoni u nadi kako će to pomoći da ostane u njihovim redovima, što znači kako bi imao puno veću plaću nego u Barci. A o napadaču su progovorili njegovi suigrači Diego Costa i Koke, u namjeri da uvjere svog sjajnog napadača da ostane u klubu i sljedeće sezone.

- Ne želimo da nas suigrači napuštaju jer smo sjajna ekipa i trebamo ostati zajedno. Osjećamo se ponosno kada klub kao što je Barcelona želi Griezmanna, ali realnost je da je on naš igrač. Želi pobjeđivati s nama i ima ugovor ovdje. Vidjet ćemo što će biti - rekao je Koke dok je Diego Costa bio nešto oštriji.

- Griezmann je dovoljno velik da može odlučiti što treba napraviti. Osjeća koliko nam je bitan i važan i zna da želimo da ostane. Na njemu je da donese odluku o ostanku ili odlasku. Sada samo razmišlja o finalu, jer želi osvojiti titulu s nama i ispisati povijest. Zna i koliko ga navijači vole. Ja sam odlazio iz Atletica, stekao nova iskustva i vratio se. Ali, ja sam imao sreće što sam se vratio. On zna da mu nema povratka ako napusti klub. Neka razmisli o tome - kazao je Costa.

Griezmann je još prije rekao kako mu je cilj riješiti status oko kluba do Svjetskog prvenstva u Rusiji, a do tada ima još oko mjesec dana, što znači kako ćemo uskoro saznati hoće li Griezmann prijeći u Barcu, neki drugi klub ili će ostati u Atleticu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače