To je to što me zanima!

Žuta minuta stopera Hajduka: Ošamario protivnika, dobio je izravan crveni pa se iščuđavao

Nihad Mujakić u 41. minuti utakmice Hajduka i Slavena otvorenim je dlanom opalio šamarčinu Karlu Luliću, igraču koprivničke momčadi. Glavni sudac odmah ga je isključio
Vidi originalni članak

Nihad Mujakić (22) definitivno nije osoba koja ima čvrste živce. Pokazao je to u završnici prvog poluvremena na utakmici njegova Hajduka i Slaven Belupa na Poljudu ovu srijedu (2-2), u odgođenoj utakmici 21. kola HNL-a, i to dok je njegova momčad vodila 1-0.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na isteku 40. minute lopta je otišla u aut za Hajduk, gostujući nogometaš Karlo Lulić (24) zagradio ju je da stoper "bilih" ne može odmah do nje i nastao je kaos ravno pred klupama za pričuve.

HAJDUK - SLAVEN 2-2 Luda završnica na Poljudu! Majstor Livaja i Umut spasili Hajduk poraza u 96. minuti

Mujakić i Lulić prvo su se sukobili glavama kao kakvi boksači, a kad su ih počeli razdvajati, igrač Hajduka zamahnuo je desnicom i opalio šamar igraču Slavena.

Glavni sudac Goran Pečarić iz Zagreba to je jasno vidio i prije nego što je došlo do daljnje gužve izvukao je crveni karton za Mujakića koji se čudom čudio, kao da to nije napravio. A zaboravio je da ga, osim suca, gledaju i brojne kamere.

Pečarić je mogućnost gledanja snimke i iskoristio, kontaktirao je VAR sobu gdje su mu Fran Jović i Igor Krmar potvrdili da je bio u pravu, i poslao je Mujakića u svlačionicu. Lulić je zbog izazivanja incidenta, pak, dobio žuti karton.

Mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine to je treći crveni karton u 25. utakmici za Hajduk. Pocrvenio je i lani u domaćoj pobjedi protiv Lokomotive 1-0 te prije dva mjeseca u gostujućem porazu kod Osijeka 2-0.

POGLEDAJTE INCIDENT OD 1:13

15. I 16. GOL 'BILIMA' Najdraža 'mušterija': Krle s dva gola pomrsio račune Hajduku

Hajduk je poveo u 22. minuti golom turskog napadača Umuta Nayira na asistenciju Marka Livaje, a izjednačio je Ivan Krstanović u 65. nakon ubačaja Brune Gode. Samo četiri minute poslije Krstanović je zabio i drugi fantastičnim udarcem iz daljine.

To mu je bio 16. gol Hajduku i 106. ukupno, čime se izjednačio s Miljenkom Mumlekom na četvrtom mjestu ljestvice strijelaca HNL-a svih vremena. Konačnih 2-2 postavio je Umut Nayir u 96. minuti, nakon majstorske asistencije Marka Livaje.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • scoo_1 08.04.2021.

    ovi uletjeli u teren kao da je Hajduk osvojio u najmanju ruku ligu prvaka, a ne jedva 1 (JEEEEEEEEEDDDDAAAAN BOD)

  • marko čk 08.04.2021.

    Na šta je spa Ajduk...BIH državljani se bore za bile boje

  • nk_dinamo 08.04.2021.

    Meni je ovaj bas ko stvoren za hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare