To je to što me zanima!

Fortnite se 'vratio' prvoj sezoni, internet poludio

Najpopularnija battle royale igra današnjice opet je u središtu pozornosti.
Vidi originalni članak

Nakon što je Fortniteov otok u nedjelju progutala crna rupa, čemu su mogli svjedočiti svi koji su tada igrali ovaj battle royale hit, studio Epic Games lansirao je drugo poglavlje svoje megapopularne igre.

Ono donosi posve novu mapu i brojne novitete, mnogi od kojih su tematski vezani za vodu.

Pogledajte kako izgleda novo poglavlje Fortnitea:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Plivanje, pecanje i vožnja brodova samo su neke od aktivnosti u kojima možete uživati tijekom drugog poglavlja Fortnitea, a Epic obećaje kako je mnoštvo drugog sadržaja i poboljšanja već u pripremi.

Ulazak u novo poglavlje označuje i tehnički povratak na "prvu" sezonu igre, a za pretpostaviti je kako će i ova faza trajati okruglih deset sezona, baš kao i ona prva. Oni koji se pak i dalje nadaju završetku single-player komponente igre koju Epic obećaje još od 2017. pod nazivom Save the World, nije vjerojatno kako će ona ikada ugledati svjetlo dana, pogotovo s obzirom na to da smo u prošlotjednom finalu svjedočili uništenju tog titularnog svijeta.

Neovisno o tome, reakcije na ovaj veliki makeover Fortnitea za sada su itekako pozitivne, pogotovo zato jer su neke od najčešćih kritika zadnjih nekoliko sezona igre bile vezane za monotoniju uslijed nedostatka velikih promjena.

Fortnite tako unatoč novim i starim konkurentima nastavlja biti predvodnik svjetske battle royale groznice koja je davno prešla okvire videoigara i sada brine čak i tradicionalne sportske klubove kao što su Juventus i Liverpool.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.10.2019.

    PUBG je za prave muškarce, ovo je šarena piz.darija za klince...a sad, 3...2...1... kreće paljba po meni🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare