Obavijesti

Tech

Komentari 1

Esports prvenstvo Hrvatske: Osvoji PlayStation na finalu!

Esports prvenstvo Hrvatske: Osvoji PlayStation na finalu!
1

Premijerna sezona Esports prvenstva Hrvatske ovaj vikend, uz besplatan upad na finale, bogato nagrađuje igrače i publiku.

VIDEO

Prvo izdanje Esports prvenstva Hrvatske završava u subotu, a veliko finale održat će se u prostorijama Studentskog centra Zagreb ove subote, s početkom u 14:00 sati.

Program koji uključuje završnice prvih državnih Fortnite, FIFA 20 i League of Legends turnira usredotočenih na škole i fakultete uključuje i jedno od najvećih ovogodišnjih cosplay natjecanja na Balkanu koje dolazi s vlastitim nagradama. Što se glavnog, gaming dijela eventa tiče, njegov je nagradni fond ovaj mjesec udvostručen na 30.000 kuna, od čega će polovica biti alocirana prvacima u kešu, a ostatak uključuje vrijednu informatičku opremu odabranu baš za poklonike videoigara.

Ovaj bogati i više puta uvećavani fond nagrada osiguran je bez ikakvih kotizacija, i to isključivo podršci glavnih sponzora Esports prvenstva Hrvatske - Coca-Cole, Kraša, Makro Mikra, Trikodera i Pizz'upa.

Pogledajte ključne trenutke drugog kola LoL prvenstva Hrvatske:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bogate nagrade za igrače, cosplayere i publiku

Ulaz je također besplatan za sve navijače i znatiželjne posjetitelje, a sami event održava se na drugom katu ustanove na Savskoj cesti 25, odnosno prostorijama Stabla znanja by A1. Samo će oni biti u prilici osvojiti PlayStation 4 koji organizatori iz tvrtke UVI Play dijele u sklopu Esports prvenstva Hrvatske.

Radi se o drugoj Sonyjevoj konzoli koja se našla u nagradnom fondu ovog višemjesečnog turnira, a sretni dobitnik ili dobitnica one prve koji su pratili dosadašnje streamove na kanalima Lvl8.-a također će biti proglašeni na kraju subotnjeg finala.

Evo kako je prošlo prvih šest mjeseci Lvl8.-a:

I dok je novčani dio nagrada za igrače osiguran za pobjednike tri turnira koji će se okončati u subotu, nitko tko se plasirao u finale Esports prvenstva Hrvatske neće otići kući praznih ruku, obećali su iz organizacije. Osim gorespomenute PS4 konzole, u planu su i neka iznenađenja za nazočnu publiku.

Svi oni koji ne mogu gledati završnicu Esports prvenstva Hrvatske uživo i dalje će moći uživati u svakom trenutku finala ako se uključe u prijenos koji će pokrivati kompletno događanje. Kao i do sada, livestream donosi medijski sponzor natjecanja, Lvl8., a isti ćete moći pratiti putem Twitch i YouTube kanala ovog novog gaming medija.

Profesionalna komentatorska postava

Jedan od najpopularnijih balkanskih YouTubera, Archer7, komentirat će finale Fortnite turnira, dok će uloge castera za završnicu League of Legends natjecanja još jednom reprizirati naš nagrađivani LoL igrač Dejan "Kux" Kukolj i Fran "Blamjack" Hercog.

FIFA 20 finaliste pratit će Ivan Švajhler, profesionalni sportski komentator Sport Kluba koji je svoju karijeru iza mikrofona započeo upravo u gaming vodama, komentirajući PES turnire UVI-ja koji je i pomogao osnovati. Uz njega će kao sukomentator biti i Antun Paradžik.

Balkanski eSport i dalje u ogromnom uzletu:

Program otvara još jedan veteran live događanja aktivan na hrvatskoj gaming sceni, Luka Matić, a za zatvaranje će se pobrinuti središnji tim Lvl8.-a koji predvodi Matej "Krilink" Matičević.

Finale natjecanja posvećenog promoviranju odgovornog pristupa videoigrama te gaminga kao sporta, ali i sektora enormnog ekonomskog potencijala za Lijepu našu, trajat će do kasnih popodnevnih sati. Detaljan hodogram i ostale informacije o Esports prvenstvu Hrvatske možete pronaći na Facebook i Instagram kanalima Lvl8.-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije