To je to što me zanima!

Datum izlaska GTA 6 vjerojatno će vas razočarati

Unatoč lošim vijestima s Grand Theft Auto fronte, tjedan koji je iza nas bio je itekako dobar za sve one koji prate domaću i stranu gaming scenu.
Vidi originalni članak

Osma PUBG Mobile sezona, datumi izlazaka sljedeća dva velika naslova za Nintendo Switch i potpuna eliminacija kotizacija s Esports Prvenstva Hrvatske; to su samo neke od vijesti koje su proteklog tjedna uveselila one koji prate vijesti s domaće i strane gaming scene.

Zbog svega je toga malo lakše prijeći preko činjenice da GTA VI, dugoočekivani nastavak Rockstarovog kultnog serijala, i dalje nije blizu policama trgovina. U stvari, posljednja stručna predviđanja po pitanju izlaska ove open-world igre pesimističnija su nego ikada prije. Više o tome i ostalim gaming novostima iz zadnjih nekoliko dana možete saznati u novoj epizodi Weekly Bytea koja je ujedno i jubilarno 20. izdanje ovog popularnog infotainment serijala gaming zajednice Lvl8.

Pogledajte Lvl8.-ov 20. tjedni pregled gaming vijesti

Lvl8. i UVI Play također uskoro zatvaraju prijave za Esports Prvenstvo Hrvatske koje je ranije ovaj tjedan uspjelo u potpunosti odbaciti kotizacije, i to zahvaljujući naknadnom dogovoru s glavnim sponzorima natjecanja: Dorinom, Trikoderom i Shake&Takeom. To znači da se do samog kraja možete registrirati za Fortnite, League of Legends ili FIFA 19 turnir bez ikakve naknade, a za slučaj da ste to učinili u ranoj fazi registracija, vaša će kotizacija biti vraćena.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mihael82 26.07.2019.

    Gta 6 najvjerojatnije izlazi samo za PS 5, tako da dok ne izađe PS nista od gta

  • fils_de_dieu 21.07.2019.

    unatoč svemu ne vjerujem da će propustiti ps4, govorimo o tržištu od preko 100 milijuna igrača koji su već investirali u platformu i (statistički) kupili gta v; uostalom, otkad je Jeffries ikakav barometar za gaming industriju? Jest da su jako ime ali nemaju nikakav pedigre za novije sektore ekonomije van Silicijske doline.

  • 21.07.2019.

    gta6 izlazi na ps5

Komentiraj...
Vidi sve komentare