To je to što me zanima!

Jean-Jacques Vandenheede: 'Sam si tvorac svoje sudbine'

Belgijski futurolog i specijalist za trendove u maloprodaji s više od 40 godina bogatog iskustva provedenog u globalnoj kompaniji Nielsen na Digital Takeoveru 2020. dat će uvid u poslovne strategije u neuobičajenim situacijama kao što je to pandemija COVID-a 19.
Vidi originalni članak

Jean-Jacques Vandenheede, međunarodno je priznati stručnjak i dugogodišnji proučavatelj FMCG industrije i trendova u europskoj maloprodaji - održat će predavanje na najvećem inovacijskom i transformacijskom digitalnom summit u regiji Digital Takeover a za sve naše čitatelje smo osigurali besplatne ulaznice koje možete preuzeti na Entrio stranici

Kao viši analitičar maloprodajne industrije za Nielsen Europe koristio se sveobuhvatnim resursima kompanije na globalnoj razini, s posebnim naglaskom na Europu, kako bi utvrdio promjene koje utječu na industriju maloprodaje prehrambenih proizvoda. Također se bavi razmatranjem kako će se tržišta u budućnosti razvijati, a posebnu pažnju posvećuje novim pojavama u formatima i kanalima. U svojim je istraživanjima upravo Europu apostrofirao kao tromo tržište u smislu brzine promjena i prilagodbe navikama kupaca u maloprodajnoj industriji koje se naočigled mijenjaju te ga često uspoređivao s Azijskim kao primjerom otvorenosti prema novim trendovima i budućnosti. BESPLATNA ULAZNICA Poklanjamo vam Digital Takeover!

Kako prevladati poslovne izazove u doba pandemije

Znanje koje danas Jean-Jacques ima o globalnom retail tržištu donijelo mu je međunarodni ugled zbog čega je tražen predavač na brojnim konferencijama diljem svijeta - CIES, PLMA, Eurocommerce, Forum potrošačkih dobara, ECR Europe. U fokusu njegova djelovanja je proučavanje i analiziranje svijeta maloprodaje, a na nadolazećem Digital Takeoveru 2020 govorit će o razvijanju retaila u budućnosti, s naglaskom na pojavu novih formata i kanala. Dat će uvid u moguće strategije izvan trenutačne i uobičajene situacije kao što je trenutno svjetska pandemija COVID-a 19 koja predstavlja najveći izazov u poslovnom svijetu u posljednjih sto godina.

Vandenheede se u karijeri bavio istraživanjem vlastitih trgovačkih robnih marki i diskonterskog kanala iz perspektive reakcije i očekivanja kupaca te analizom formata trgovine i pokretača njezine promjene. Njegova predavanja su iznimno edukativna za sve koji žele uspjeti u maloprodajnoj industriji kao jednom od važnih segmenata globalne ekonomije.

Kupac je u središtu uspjeha maloprodajnog lanca

Posjetitelji Digital Takeovera u njegovom će predavanju naći inspiraciju za svoj uspjeh jer nakon 41 godine provedene u tvrtki Nielsen, Jean-Jacques Vandenheede i dalje strastveno i znatiželjno istražuje nove aspekte i perspektive u vezi s nevjerojatno prilagodljivim potrošačima, a njegovo deviza za uspjeh u maloprodajnom biznisu je fokusiranje na kupca kojeg treba staviti u središte i razumjeti tržište na kojem tvrtka posluje. Jean-Jacques Vandenheedea stekao je bogato iskustvo u Nielsen kompaniji, dobitnik je nagrade FEDIS koju su mu dodijelili belgijski trgovci, a uvide i zaključke stečene u karijeri danas upotrebljava za poticanje rasprava o strategijama u maloprodajnoj industriji.a Izazovnim perspektivama želi postići da timovi gledaju izvan trenutačne i uobičajene situacije.Jean-Jacques Vandenheedea uspješnost maloprodajnog biznisa vidi prvenstveno u vlastitom angažmanu, a jedna od njegovih slavnih mantri je „Sam si tvorac svoje sudbine''. Njegovo globalno istraživanju u kontekstu digitalne maloprodaje pod nazivom Agenda 20-25., projekt je kojim se stvaraju nove mogućnosti i za proizvođače i za trgovce, a kako izgledaju nove prilike ostvarivanja uspjeha maloprodaje u budućnosti te kojim ga strateškim idejama unaprijediti čute ćete u njegovom inspirativnom predavanju na Digital Takeoveru. NOVI PREDAVAČ Simanian: Investitori – Kako ih privući da investiraju u Vas

Digital Takeover daje uvid u budućnost

Više od 65 vrhunskih svjetskih i domaćih predavača sudjelovat će od 7. do 11. rujna na najvećem regionalnom inovacijskom i transformacijskom digitalnom summitu Digital Takeover 2020. U pet dana summita donosimo vam preko 24 sata programa u kojem sudjeluju stručnjaci i inovatori iz svijeta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija.

Svi koji preuzmu ulaznicu moći će svaki dan uživati u live streamu, a dodatno je Digital Takeover 2020 upotpunjen i bogatom videotekom gdje se na zahtjev može pogledati dopunski sadržaj programa summita.

Preuzmite svoju besplatnu ulaznicu – digitaltakeover.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare