To je to što me zanima!

Ne očekujte dugu priču od GTA VI, upozorava Rockstar

Sljedeća Grand Theft Auto igra mogla bi biti osjetno kraća nego što smo mislili, barem što se tiče single-player sadržaja.
Vidi originalni članak

Grand Theft Auto VI mogao bi biti prilično kratka igra po pitanju kampanje za jednog igrača, kako je to ovih dana sugerirao čelni čovjek studija Rockstar Games i matičnog mu izdavača Take-Two Interactiva.

Izvršni direktor slavnog developera, Strauss Zelnick, tako je investitorima nedavno poručio kako mogu očekivati igru itekako usredotočenu na online iskustva, dizajniranu da traje dugi niz godina. S negativne strane, ta strategija mogla bi rezultirati osjetno kraćom pričom, barem u usporedbi s onom napravljenom za GTA V, prema istom izvoru.

Zelnick je također ustvrdio kako je osam godina između dva nastavka jednog serijala "vjerojatno predugo," kao što je to bio slučaj s Read Dead Redemptionom. Time je nimalo neočekivano pokrenuo novi niz glasina u vezi okvirnog datuma izlaska GTA VI koji se još od ranije očekuje u drugoj polovici 2020. Drugi pak navodi sugeriraju kako će igra imati protagonisticu te izaći i za ovu i sljedeću generaciju konzola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Illaminat 12.07.2019.

    Ako je to istina ode i Rockstar kvragu...

  • Busi 29.06.2019.

    zašto se ne ugledaju na gta iv, pa da naprave dlc za story mode a ne za taj online mod jer je to manje vise pay to win ili (hack to win)...

  • 29.06.2019.

    Naravno kada busu sve preusmjerili na online. Tu je lova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare